sunnuntai 17. maaliskuuta 2019

Kevättä kohti


Tervehdys pitkästä aikaa!

Kevättä kohti kovasti ollaan jo menossa - vaikkakin lunta on metrikaupalla ja lisää tulee, mutta ainakin päivä on pidentynyt jo mukavasti ja lintujen laulua kuuluu päivä päivältä enemmän.

Töitä töitä, niitä on paiskittu ja tietysti kotihommia siihen päälle, niin bloggaaminen on vähän jäänyt. Kännykällä lueskelen blogeja lähes päivittäin, mutta harvoin tulee kotona enää koneelle istahdettua kun sitä työkseen tekee arkipäivät. 

Onneksi töissä meillä on sähköpöydät niin välillä voi työskennellä seisaaltaankin, ihan pakkokin välillä näiden levottomien jalkojen kanssa. Nyt on myös nilkkojen (akillesjänteet) ja oikean olkavarren kanssa ongelmia ja kävinkin lääkärillä ja perjantaina työfysisoterapeutin käsiteltävänä. Olkavarsi on vähän mustelmilla, mutta hyviä venytysohjeita sain. Pitäisi vain hankkia sopiva pieni pallo, vuorata kaulin "sählymailan gripillä" ja nikkaroida eräänlainen jalanvenytyspuu, tällaiset ohjeistukset TFT antoi. Niin ja hän myös veti teipit olkapäästä lapaan saakka, siitä tuntuu olevan myös apua, venyttää lihasta takaisin oikeampaan asentoon.

Liinoja on tullut virkkailtua talven pimeinä iltoina - ja nyt päivän pidentyessä luonnonvalossa 😄

Valkoisia, nämä esimerkiksi.Myös muutamia värillisiä liinoja. Kuvasuhde vääristää kokoja, oikeasti sininen on pienempi kuin keltainen. Lisäksi keltainen on luonnossa "aurinkoisemman" keltainen ja reuna vaaleampi keltainen (ei valkoinen).


Ruutuvirkkausta kokeilin myös pitkästä aikaa ja tällainen kukkaliina tuli.

Näitä liinoja olen laittanut myyntiin tänne: www.hantuuki.com. Muutamia olenkin saanut postitella eteenpäin, se on aina kiva löytää tilaus sähköpostista ja saa ainakin vähän lankarahaa. Jos lukee "myyty" niin se tosiaan on silloin myyty, mutta voin aina tehdä lisää pyynnöstä, toimitusaika vaihtelee koon, työn haastavuuden ja muiden kiireiden mukaan.


Välillä isolla koukulla ja matonkuteella.


Tuli tällainen matto, yllättävän suurikin. Tämä meni tytön perheen kodin lattialle.Kirppareillakin on tullut käytyä muutama kerta, aina sieltä jotain lötyy, lähinnä nyt näitä ihania leluja ja tuo syöttötuuolikin, jonka saa käännettyä pieneksi pulpetiksi, kätevä. Omilla lapsillakin oli aikoinaan samanlainen, tosin vaaleaa puuta.Ja sitten tämä pieni ihanuus, Viljami joka huomenna täyttää jo 10 kk. Voi miten nopeasti aika kuluu. Nopeaa vauhtia hän jo ryömii/konttaa ja asioita toimittaa muiden mukana kovasti. Vielä ei ihan tarvisi kävelemään kiirehtiä, mutta niin vain nousee jo seisomaankin kun sopiva paikka ja tuki löytyy.


Välillä käy meitä täällä ilahduttamassa 💚

Ja välillä tavataan heidän kodissaan, kuten tässä herkullisen ruuan äärellä. 💙


Tämän naistenpäiväruusun myötä mukavaa maaliskuun jatkoa ja Ihanaa kevättä!

5 kommenttia:

 1. Kauniita liinoja,ilosia kuvia.Hyvää kevättä sinulle.Päivät on kyllä jo paljon pidentyneet.

  VastaaPoista
 2. Kauniita virkkauksia ja ihana pieni poika näissä kuvissa, lapsenlapset ovat :)

  VastaaPoista
 3. Oletpa virkannut kauniita liinoja ja kaunis matto, ihana Viljami. Hyvää kevään odotusta 💙

  VastaaPoista
 4. Olipas sulla kaikkea kaunista myynnissä, olet kyllä taitava.
  Hyvää viikonloppua sinne.

  VastaaPoista
 5. Oi miten ihania liinoja, sinä olet sitten taitava! Niin suloinen pikkuinen. Ihana on seurata sitä kasvua ja miten jännään onkaan kaiken uuden oppiminen:)💗 Mukavaa viikonloppua ja ihanaa alkavaa kevättä💗

  VastaaPoista

Pienikin kommentti piristää :)