lauantai 30. syyskuuta 2017

Arvontavoitto - kirja


Tervehdys!

Täällä ollaan, vaikkei oikein ole ehtinyt/jaksanut blogiakaan päivittämään. 

Reilu viikko on ollut flunssa päällä ja onhan se vähän vieläkin, yskittää ainaki aamuöisin. Alkoi tosiaan yli viikko sitten heti kerralla kurkkukipu, nuha, yskä ja vieläpä kuumetta, oli melkoisen kurja olo pari-kolme päivää. Onneksi alkaa olla jo pikkuhiljaa ohitse, ei tätä kauempaa olisi jaksanutkaan. Työpäivien jälkeen on kyllä ollut voimat poissa totaalisesti (tiistaina menin siis töihin jo).

Niin ja yksi uudenlainen oire, mitä ei aiemmin ole ollut eli huimausta! Sitä on ollut muutaman päivän ajan kun menee makuulle tai nousee ylös, kumartuessa jne. Olen olettanut että korvista johtuu kun siellä voi olla tasapainoelimet tukossa tämän flunssan takia tai voihan se johtua vaikka niskajumistakin. Mutta jos ei ala mennä ohitse niin pitänee käydä lääkärissä ensi viikolla.

Käsityötkin oli tauolla, ei edes tehnyt mieli tehdä virkata, niin siitä tietää jo melko sairas olevansa. No sitä mukavampi oli taas jatkaa virkkaustyötä kun taas uskalsi eilen koukkuun tarttua :)Onni potkaisi jokin aika sitten minua, olin yksi voittajista Leena Lumin kirja-arvonnassa ja valitsin Ilona Pietiläisen "Talossa ja taivasalla" -kirjan. Jotenkin viime vuosina en ole saanut romaaneja luettua, tällaiset inspiroivat selailtavat kirjat ovat mieluisia.Kauniita kukkasiaRuoka- ja leivontaohjeita!Inspiroivia tunnelmakuvia ♥Herkullista...Ja ideoita "taivasalle" elikkä puutarhaan. Ja paljon paljon muutakin, Kiitos, tämä on ihana kirja!Essi toi viime viikonloppuna tullessaan nämä ihanat krysanteemit. Kuvan käväisin ottamassa pihalla kun siellä oli tarpeeksi valoa että kukat erottuvat.Ja krysanteemi on myös tämä ruukkukukka, vaikka kukat ovat tuollaisia muhkeita palleroita, ihanat! Tämän puolestaan toivat appivanhemmat tullessaan. Oli kyllä mukava saada heidät käymään pitkästä aikaa mutta harmitti kyllä, kun se flunssa minulle tuli samaan aikaan.


Mukavaa viikonlopun jatkoa ja alkavaa lokakuuta!6 kommenttia:

 1. Onnittelut kivasta arvontavoitosta!

  Flunssa on ikävä ja uuvuttava tauti, toivottavasti olet jo voiton puolella.

  Kauniita kukkia olet saanut, ne aina piristävät mieltä.

  Mukavaa alkavaa lokakuuta myös sinulle!

  VastaaPoista
 2. Onneksi olkoon ihanasta voitosta, kirja kuulosti tosi kivalta! Harmi että olet ollut flunssan kourissa..toivottavasti paranet pian♥ ja pääset nauttimaan syksystä! Leppoisaa viikonloppua sinne♥

  VastaaPoista
 3. Onnea mukavasta arvontapalkinnosta. Tuo on kiva kirja, minullakin oli tuo kirja arvontapalkintona muutama kuukausi sitten. - Mukavaa lokakuun alkua!

  VastaaPoista
 4. ONNEA arvonta voitosta. Toivottavasti flunssa pian hellittää. Mukavaa lokakuun alkua:)

  VastaaPoista
 5. Hieno voitto! Toivottavasti flunssa hellittäisi jo kokonaan!!!
  - Mukavaa sunnuntaita :)

  VastaaPoista
 6. Onnittelut hienosta kirjasta!
  Hyvä, jos flunssa alkaa jo hellittää.
  Meillä on vanhin tytär myös kipeänä. Flunssaa ja kurkku kipeä.
  Mukavaa lokakuuta!

  VastaaPoista

Pienikin kommentti piristää :)