sunnuntai 4. kesäkuuta 2017

Lämpöä kaivataan


Voisi se kesä ja lämpö jo tulla... niin kylmää on ollut ettei juuri pihalle ole tehnyt mieli mennä. Sen verran kuitenkin tänä aamunan paistoi aurinko että kävin katsastamassa kukkatilanteen.Tulppaanit sentään nuppuja kasvattavat, samoin vuohenjuuri ja jotain muutakin kasvun alkua näkyvissä.

Enpä muista tällaista koulujen loppumisviikonloppua, että puut näin lehdettömiä olisivat olleet koskaan... kesäisellä juhlamekolla ei nyt mitenkään edes tarkenisi!Kun oikein tarkkaan katsoo, kukkiakin löytyy, nimittäin näitä pieniä itsestään kylväytyneitä orvokkeja ruohikon seassa, ihania ovat.Sisällä kukkii enemmänkin, nimittäin virkattuja kukkasia. No nyt on pieni liina tulossa, mutta näkyy siellä korissa pari eilen illalla valmistunutta pientä ruusua.Näiden tsinnioiden takapuolelle kiinnitin (osa vielä kesken) neulan, jolla kukan saa kiinitettyä vaikkapa puseroon tai laukkuun.Korvakoruja, etualalla koivunlehtiä ja taka-alalla ruusuja.

En ole tainnut koskaan edes nähdä koivunlehti-korvakoruja, vaan nytpä niitä tässä on, eikä ollenkaan hassumpia vaikka itse sanonkin!

Ennen oli tapana laittaa juhannuksena koivut tuvan portaiden ympärille, juhannuskoivut!
No nyt voi perinteitä kunnioittaen ripustaa sentään koivunlehdet korviin :)Aamun auringonpaiste innosti kuvaamaan näitä aurinkosieppareita ulkona. Yläpuolen kuvassa aiva uusi pieni (15 cm) sieppari. Nämä ovat minusta vaan niin ihania, kun helmet kimmeltävät väreissään ♥Tämä onkin sitten kaikkein suurin, 35 cm halkaisija.


Yksi isompi liinatilauskin on ollut työn alla, joten virkata olen saanut mielin määrin iltaisin ja viikonloppuisin.

Näitä kaikkia virkkauksia ja koruja saa minulta ostettua joko tuolta Hantuukin kaupasta tai sähköpostilla / Facebook viestillä tai miten vain. Linkkejä löytyy blogin oikeasta reunasta.

Muita kuulumisia sen verran, että perheeseen valmistui tänä viikonloppuna toinen Merkonomi ♥  

Lämpöistä kesäkuun jatkoa!


4 kommenttia:

 1. Täällä on ollut pari päivää ihanan kesäistä. Huomiseksi on kylläkin luvassa sadetta.
  Toivotaan, että lämpöaalto tulee sinne Oulunkin suunnalle.

  Ihania ovat nuo sinun virkkauksesi.
  Mukavaa alkavaa viikkoa!

  VastaaPoista
 2. Ihania virkkaus töitä olet tehnyt Onnea valmistuneelle, toivotaan että ilmat lämpenevät. Mukavaa alkavaa viikkoa

  VastaaPoista
 3. Kauniita koruja saa virkkaamalla, sinulta se käy kun osaat koukuttaa oikein ja siististi, tykkäsin! Sanovat muuten oikein uutissa, että nyt se kesä tulee......varaudutaan ja uskotaan siihen....:)

  VastaaPoista
 4. Ihania virkkauksia❣️ Noita korvakoruja olisi hauska kokeilla itse tehdä näyttävät niin viehättäviltä. Löysin juuri blogiisi, niin paljon mielenkiintoista luettavaa täällä joten palaan pian uudestaan. Terkuin Katja http://paleredrose.blogspot.fi Tervetuloa käymään!

  VastaaPoista

Pienikin kommentti piristää :)