sunnuntai 7. toukokuuta 2017

Toukokuuta


Vähän lämpimämmät päivät oli ja meni. Taas tuntuu kovin kylmältä tämä toukokuu... Piha odottaa haravoimista mutta eihän tuolla oikein tarkene. Eilen kyllä ostettiin uusi harava ja vanhaankin uusi lapa, niin että välineet nyt ainakin on kunnossa.Ilo oli huomata pieniä väripisteitä muuten vielä niin värittömällä pihalla.Ja muutaman päivän päästä oli värejä jo enemmänkin. Tässäpä viimeisin valmistunut pieni aurinkosieppari, lisäsin senkin tuonne verkkokauppa Hantuukin. Lisäsin myös linkit Hantuukin verkkokauppaan ja Facebookiin blogin oikeaan reunaan.

Ei ole ostajia vielä ilmaantunut, mutta ilahduttavan moni on facebook-sivulle löytänyt, ehkä siellä oleva arvonta on innoittanut. Tuo arvonta on jo tänään mutta varmaan toisiakin arvontoja tulee jossain vaiheessa. 

Mukavaa toukokuun jatkoa ja toivotaan että lämpimiä päiviä taas pian saataisiin lisää.9 kommenttia:

 1. Kyllä krookukset ovat ihania, minulla ovat juuri nyt jo lakastumassa.
  Mikä sinun fb osoitteesi on?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hantuuki on fb-sivu jonne laittelen näitä käsityöjuttuja

   Poista
 2. Kaunis virkkaus ja kauniit krookukset täällä alkaa jo krookukset lakastua. Hyvää toukokuun jatkoa:)

  VastaaPoista
 3. Kiva kun pihalla on kauniita krookuksia, vaikka aika kylmää todellakin on. Ihana tuo aurinkosieppari. - Mukavaa sunnuntain jatkoa!

  VastaaPoista
 4. Krookukset ovat ihania ensimmäisiä kevään kukkasia, niitä ei koskaan väsy ihastelemaan. Kevät on.
  Upeita ovat nuo sinun pitsiliinasi ja aurinkosiepparisi, kävin kurkkaamassa Hantuukista niitä. Olet kyllä taitava.

  Luin pitkästä aikaa blogeja ja sinun Sallan reissustasi. Onko Ulpu Iivari samaa sukua miehesi kanssa, tuli vaan nimi mieleeni lukiessani. Olen käynyt Sallassa vain kesällä, paljon siellä vielä on nyt lunta. Ja ilmatieteenlaitos lisää lupailee. Toivottavasti kevät ei käänny takaisin talveen päin, sillä linnut jo pesiään rakentelevat ja kukat availevat nuppujaan.

  VastaaPoista
 5. Ei ole sukua Ulpu Iivari :) Saapa tosiaan nähdä mihin saakka menee ennen kuin tuolta pohjoisesta lumet sulavat. Pudasjärvi-Taivalkoski-seudulla on tosin vieläkin enemmän lunta, on tämä kylmää kevättä.

  VastaaPoista

Pienikin kommentti piristää :)