lauantai 1. huhtikuuta 2017

Huhtikuun alku


Taas oli aika kääntää uusi sivu kalenterista. Aika rientää niin ettei mukana meinaa pysyä. Viikot ovat kiireisiä töiden ja kotihommien kanssa, viikonloppuisin jää sentään vähän aikaa hengähtääkkin.Tämä maaliskuun sinikellojen kuva jäi taakse ja ...... huhtikuulla katsellaan keväisiä tulppaaneja.Kamerassa oli tämä kuva mansikoista, joita kaiholla muistelen :) Kylän K-marketissa oli näitä viime (vai jo toissa...) viikolla ja ostin toki laatikon kun tuoksuivat niin hyvältä. Ihmeen maukkaitakin olivat noin suuriksi, Espanjasta tuotuja. Virkkuukoukku on taas ollut ahkerasti käytössä. Virkkaus on vain niin kertakaikkisen mukavaa puuhaa aina illalla tv:n katselun ohella. Liinoja syntyy kuin sieniä sateella...Isompia ja välillä pienempiäkin.Tai sitten tosi-isoja...... sekä myös neliskanttisia.

Mihinkähän minä joudun kaikkien näiden liinojeni kanssa.

Olen yrittänyt Torissa myydäkkin, mutta varmaan hukkuvat tuonne Torin tavarapaljouden sekaan kun uutta myytävää tulee sinne koko ajan. 

Tänään oli kaupassa niin ihania ohjeita sisältävä uusi virkkauslehti, että ei tälle virkkaukselle loppua näy. Mutta mitäpä tuo haittaa, harrastuksia on monenlaisia :)

Mukavaa viikonloppua ja aurinkoista huhtikuuta!


5 kommenttia:

 1. Herkullisen näköisiä mansikoita, nam.
  Olet kyllä mahdottoman taitava käsistäsi, ihania pitsiliinoja!!!

  Kivaa viikonloppua sekä alkanutta huhtikuuta!

  VastaaPoista
 2. Kiitos,myös hyvää huhtikuuta.Kiva postaus ja ihanat mansikat.Olet myös ahkera.

  VastaaPoista
 3. Kyllä olet virkannut kauniita liinoja aika rientää kuin siivillä. Kiitos samoin sinulle hyvää viikonloppua ja aurinkoisia huhtikuun päiviä:)

  VastaaPoista
 4. Jossain vaiheessa päätin etten harrasta mitään semmoista mista tulee komeroitten ja laatikoitten täytettä, siis vissiin pitäisi vain lukea ja kirjoittaa!? Ei nyt sillä teen sitäkin mutta aika kohtuudessa! Maalaamisessa pidän jonkinlaista taukoa, mutta jo alkaa pikku hiljaa tehdä mieli tarttua penseliin. Koruja on liikaa ja niitä teen varmaan yhtä mielelläni kun sinä pitsiliinoja, tv-n edessä kivaa hommaa. Aika menee jopa meillä perheetömillä eläkeläisillä niin nopeesti, ettei mukana pysy, mutta pääasia, että mieli pysyy virkeenä ja on aika mukavaa eleillä......jatketaan samaan malliin Anja....:)

  VastaaPoista
 5. kauniita liinoja olet tehnyt!
  Oikein hyvää pääsiäsien aikaa sinulle!

  VastaaPoista

Pienikin kommentti piristää :)