sunnuntai 23. huhtikuuta 2017

Aurinkosieppareita


Tervehdys,

Pidemmän aikaa jo olen yrittänyt miettiä miten saisin virkkauksia ja muitakin käsieni tuotoksia myytyä. Kokeilen nyt perustaa tuollaista verkkokauppaa, joten yritän linkittää sen tänne. Kertokaapa, jos siellä on jotain hassua tai epäloogista, niin korjaan tilanteen. Mitenkähän sinne saisi asiakkaita... jos keksitte niin kertokaa ja saa tuota osoitetta jakaakkin :)

Hantuuki

Mielessä oli ensin toinen nimi, mutta kun se olikin jo varattuna muualle, tuli verkkokaupastani nyt sitten Hantuuki :)  Varsinaisia "hantuukeja" siellä ei ole myytävänä, mutta virkkauksia löytyy, pieniä ja isompia pitsiliinoja ja lisäksi tällaisia "aurinkosieppareita". Ehkä saan sinne laitettua ajan myötä myös muuta, vaikkapa maalauksiakin. Tosin tuossa pienessä verkkokaupassa on rajallinen määrä "myyntipaikkoja " ja lisätila maksaisi, joten katsotaan nyt mitä sinne saan mahtumaan.

Näitä en ole tainnut juuri muualla nähdäkään, itsellä tuli vain idea mieleen ja piti sitten ruveta näitä väkertämään.Näitä on tosi haastavaa kuvata, kun idea on se että valo tulee värillisten helmien läpi ja saa ne kimaltamaan. Ikkunassa kuvattuna valo tulee edestä, joten valkonen liina näyttää tummalta.Ja sitten taas sisällä kuvattuna helmet eivät kimalla kuten ikkunassa.

Ehkä kesän myötä kuvailen näitä ulkona, pitää ainakin testata.


Meillä on ollut kovin sateista oikeastaan koko viikon ajan, välillä ihan kunnolla lunta mutta väliin vettä, räntää ja rakeitakin. 

Toivotaan että sää pian lämpenisi ja alkaisi tuntuakin keväältä.

Mukavaa huhtikuun viimeistä viikkoa!


9 kommenttia:

 1. Hyvä, loistava idea ja toimii, onnistuneita aurinkosieppareita olet saanut aikaseksi!!!!!Verkkossa myyntiä olen itekin joskus ajatellut, mutta silloin pitäisi olla oikeastaan lähes aina paikan päällä, jotta asia toimisi puolin ja toisin. Kun olen täältä aika paljon pois, niin turha mun on ryhtyä siihen! Kahta asiaa koitan järjestää, että olisin enemmän täällä kotona ja vähentäisin näitä mun askartelu juttujani......saas nähdä kuin se rupee toimimaan....:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, tällaista tuotekehittelyä tämä on vähän vielä :) Varsinainen työ kun on muualla niin tälle jää illat ja viikonloput. Onhan tässä oma hommansa, mutta näin harrastuksenakin menee :)

   Poista
 2. Hieno idea! Pitsiliinasi ovat kauniita ja nämä aurinkosiepparit tosi hauskoja.
  Isosti onnea uudelle yrityksellesi!

  Sää on täälläkin ollut aika vaihtelevaista.
  Mukavaa alkanutta viikkoa myös sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, ainakin näitä on kiva tehdä. Saa nähdä, ehkä jää aivan yritykseksi mutta eipä se haittaa :)

   Poista
 3. Onpa hieno. Mukavaa alkanutta viikkoa:)

  VastaaPoista
 4. Nuohan on kiva idea, en ole ennen kuullutkaan.
  Mukavaa alkanutta viikkoa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jostain tuon idean sain päähäni niin piti alkaa kokeilemaan :) Kiitos samoin!

   Poista
 5. Hienot siepparit.Olen joskus tehnyt myös-hyvää kevättä ja vielä tätä vappua.

  VastaaPoista

Pienikin kommentti piristää :)