lauantai 11. helmikuuta 2017

Loma on ohitse, kuvia Kanarialta


Niinpä niin, kaksi viikkoa meni nopeasti lämmöstä ja kiireettömyydestä nauttien, oli ihana loma.

Kotiinpaluu oli viime keskiviikkona, paluulento oli vieläpä noin tunnin myöhässä. Heti torstaiaamuna oli minulla töihin meno, joten tässä on pari päivää ollut melko haipakkaa heti loman jälkeen. 

Viime yönä nukuin sitten varmaan "aikaerorasitusta" pois kun reippaasti yli täyden ympyrän ehti kellon viisarit pyörähdellä minun nukkuessa. Tosin tämä flunssakin vielä vaivaa, lähinnä yskä, se jotenkin aktivoitui uudelleen tänne Suomeen palattua, eli sekin väsyttää.

Mutta se siitä, nyt ajattelin laittaa tänne parin postauksen verran matkakuvia muistoksi.Kukkia ei niin kovin paljoa ollut, nuppuja enemmänkin, mutta aina siellä täällä löytyi kukkiakin kuvattavaksi.Monesti kukkia oli juuri aitojen päällä ja tuolla ylhäällä katujen päällä kaarissa, kuten tässä Moganin kalastajakylässä.Muutama otos laivamatkalta. Monta rantaa ohitettiin, suurempia ja pienempiäkin.
Tällaista katseltavaa toisella puolella laivaa, melkein kuivin jaloin pääsivät laskuvarjon kyydissä olleet veneeseen.Tässä ollaan juuri astuttu laivasta Moganin satamaan.

Paljon siellä oli pienempiä laivoja niin nätisti riveissään.
Lasilliset kylmää sangriaa viilensivät mukavasti sen jälkeen, kun oli käveleksitty ja tutustuttu ympäristöön.Tällainen hieno seinäreliefi oli jossain kohtaa, jatkui vielä molempiin suuntiin lisääkin.Tämä kuva onkin jo "kotikulmilta" Puerto Ricosta. Tarkalleen ottaen "suomibaari" Ulvovan Myllärin terassilta kohti auringon laskua. Käveltiin katsomaan millainen paikka tuo on nykyisin. Ei jaksettu jäädä iltaohjelmaa odottamaan, vaikka olisi ollutkin juuri sinä iltana Matti Nykänen esiintymässä :)Ranta on hiljentynyt auringonottajista ja uijista.Keskustan liikenneympyrän suihkulähteet.Jouluruusuja oli istutettu sinne tänne juurikin liikenneympyröihin ja kävelyteiden vierustoille.Tässäpä jo "kotona", meidän hotellin alakerrassa oleva "Kauneuskulma". Kyllä kävi tuuri kun tuollainen sattui juuri meidän hotelliin (ei mainostettu esitteissä). Tosi mukavat leidit sitä pitivät auki joka päivä klo 10 - 18 ja illan tullen se jäi tuollaiselleen, vain tuotteet on laitettu yön ajaksi kaappeihin.

Otinkin heti alkuun jalkahoidon, sitten pariin kertaan kävin hieronnassa, kyllä olikin tarpeen, rentoutti mukavasti kipeää niska-hartiaseutua. Lopuksi kävin vielä manikyyrissäkin ja sekin oli kyllä erinomainen, lakat ovat vieläkin pysyneet kynsissä, itse laittamat olisi jo aikaa sitten lähteneet lohkeilemaan :)Altaallakin oleskeltiin monena aamupäivänä. Opittiin, että tuolit kannattaa käydä varaamassa heti kun ne avataan käyttöön, muuten jää ilman. Hotellilla majoittui paljon ruotsalaisia ja norjalaisia, pääosa oli jo vanhempaa ikäluokkaa. Näytti että osa on hyvinkin pitkään jo siellä olleet, olivat niin ruskeita :)

Mies jaksoi paremmin keskittyä makoilemaan auringossa, minulla piti olla lukemista mukana, että aika kului. Toki välillä kävin uimassakin, kun flunssa oli vähän helpottunut. 

Ai niin, tuolla altaalla oli joka päivä järjestettyä ohjelmaakin! Allasvalvoja (joka oli paikalla klo 10 - 18) piti monena päivänä venyttelytunnin, johon sai halutessaan osallistua, kävi kyselemässä ennen aloitusta, josko oli halukkaita. 

Kerran viikossa oli sitten muotinäytös: Nuorekas rouva tuli vaaterekin kanssa ja esitteli lähes kaikki mukanaan olevat vaatteet pitämällä muotinäytöksen ja pyörähtelemällä niin että kaikki näkevät. Näytöksen jälkeen sai ko. vaatteita sovitella ja ostaa. Minäkin sitten tulin yhden mekon ostaneeksi. Se olikin tosi käyttökelpoinen, pidin sitä sitten monena päivänä loppuloman aikana.Siinäpä vielä kuva parvekkeeltamme merelle päin. Rannalla näkyy olevan melko paljon ihmisiä, taitaa olla melkolailla keskipäivä kun noin kirkkaasti aurinko paistaa.


Siinäpä kerraksi ja lisää toisella kertaa.

Mukavaa viikonloppua! 


9 kommenttia:

 1. Ihana meri, aurinko ja lämpö... kesää odotellessa :)
  - Mukavaa viikonloppua ♡

  VastaaPoista
 2. Tervetuloa takaisin kotimaahan!
  Oi miten ihania ja aurinkoisia matkakuvia, kyllä näissä silmä lepää.
  Ihan alkaa omaakin reissujalkaa vipattamaan :)

  Lisää kuvia odotellaan.
  Mukavaa viikonlopun jatkoa!

  VastaaPoista
 3. Ihania matka kuvia aurinkoa ja lämmintä. Hyvää viikonloppua.♥

  VastaaPoista
 4. Tuttuja maisemia, Amadores on ollut joskus kohteena meillä tuolla Kanarialla.

  VastaaPoista
 5. Ihanat kuvat! En ole käynyt tuolla saarella yli 20 vuoteen. Varmasti muuttunut paljon.

  VastaaPoista
 6. Ihania matkakuvia oletkin ottanut.

  VastaaPoista
 7. Ihanat kuvat.Loma aina virkistää ja on niin kiva nähdä uutta ja erialista kulttuuria ja elämää.Voihan hyvin.

  VastaaPoista
 8. Ihania kuvia, mukavia muistoja. Teillä on ollut mukava loma. Mekin kodiututtiin eilen Teneriffan Americasista. Meillä meni vähä niin, että isäntä makoili aurinkoa ottamassa ja emäntä kierteli kaupoilla tai muuten katseli ympäristöä vähä laajemmalti. Yhdessä käytiin rannalla joka-aamuinen lenkkimme ja iltaisin syömässä. Koitin se minäkin sitä arskaa ottaa mutta menin vain punaisekisi kun isäntä ruskettui tasaisen kauniisti :)

  VastaaPoista
 9. Tuon äskeisen kirjoitteli muuten Tarja

  VastaaPoista

Pienikin kommentti piristää :)