sunnuntai 4. joulukuuta 2016

Pikkujouluissa


Perjantai-iltana oli meidän työpaikan pikkujoulut ja minäkin olin taas tällä kertaa mukana (viime vuosi jäi minulla välistä). Pitihän se lähteä paikan päälle tarkastelemaan millaiset juhlat tuli kolleegoiden kanssa järjestettyä.Kartanon pihapiiri oli ympäriinsä ihanasti valaistu.Olin hyvissä ajoin paikalla niin räpsin kännykälläni näitä kuvia. Ovat siis huonolaatuisia johtuen kännykästä ja hämäryydestä, mutta ehkä näistä jotain näkee.Varsinainen juhlasali on toisessa kerroksessa.Portaikossakin oli monenlaista kaunista katseltavaa.

Yksi kauneimmista oli mielestäni tämä juhlamekko, jolle oli rakennettu tasanne portaikkoon.Helma rakenneltu ilmeisesti läheisen "merenrannan antimista", jotain leveitä pitkulaisia lehtiä, kaislaako lie tai jotain sen suuntaista. Kerrassaan upea näky tuolla paikan päällä katsottuna.Valtavan suureen takkaan oli laitettu kynttilöitä palamaan. Paljon on istumapaikkoja ja kyllä ne kaikki tulivat käyttöön ruokailun ja ohjelman ajaksi.Juoma- ja kahvipöytäkin oli nätisti laitettuna valmiiksi. Ruokapuolesta ei ole kuvia, monenlaista syötävää oli tarjolla, hyvää ja riittävästi.Mm. tämä kuvassa näkyvä joulupukki kuului illan ohjelmaan, toki muutakin oli esim. tosi hauska nuori taikuri, joka kyllä vallan ihmeellisiä temppuja tekikin.Pieni tonttu tarkkaili juhlijoiden toimia kuusen viereltä :)

* * *

Tänään onkin ollut kylmä ja tuulinen päivä, ainakin täällä meillä päin. Pitääkin käydä vielä vähän lunta lakaisemassa (tai ehkä jopa kolaamassa) ja laittaa auto valmiiksi lämpenemään aamua varten.

Toivottelen jo tässä vaiheessa

Hyvää Itsenäisyyspäivää!


4 kommenttia:

 1. Kauniita yksityiskohtia kuvissasi!

  Mukavaa alkavaa viikkoa, sekä hyvää itsenäisyyspäivää myös sinulle!

  VastaaPoista
 2. Kaunis paikka pikkujoulujen vietolle. Hienoja yksityiskohtia. - Blogissani on puutarhakirjojen arvonta, käyhän kurkkaamassa. - Mukavaa alkavaa viikkoa!

  VastaaPoista
 3. Siellä on jo ihanasti lunta! Me saatiin päivällä pikkuisen lisää, mutta nyt täällä taas plussan puolella... ja vesisade ropisee ikkunan pieliin.
  - Oikein mukavaa alkavaa viikkoa ja itsenäisyyspäivää!

  VastaaPoista
 4. Kaunista kun on lunta hieno paikka pikkujoulua viettää. Oikein hyvää viikkoa ja Itsenäisyyspäivää Anja.♥

  VastaaPoista

Pienikin kommentti piristää :)