lauantai 8. lokakuuta 2016

Syyshommia


Pihalla riittää syyshommia. Onneksi sain jo toisen puolen pihaa haravoitua, huomiseksi jäi vielä urakkaa takapihalle.On vielä maisemassa vihreääkin ja pensaissa lehtiä tippumatta.Ilta-aurinko paistoi ihanasti, vaikkei kyllä kovin enää lämmittänytkään. Vielä huomenna tosiaan jatkan ja sitten vasta keväällä seuraavan kerran tarvii haravaan tarttua. No siinä välissä on kyllä kaiketikkin sitä toista pihahommaa eli lumen pukkausta, kunhan sitä alkaa taivaalta tulemaan.Pitkästä pitkästä aikaa tuli tilattua jotain Yves Rocherilta, kun täällä blogimaailmassa tuli vinkki vastaan tuollaisesta hiusseerumista. Vielä en sitä ole kokeillut, mutta shampoo, suihkusaippua, huulirasva ja kaupanpäällisenä tullut ihovoide ovat jo päässeet käyttöön.

Kauneutta kasveista, niinhän se YR:n mainoslause ainakin aiemmin oli ja kyllä nämä hyviltä tuntuvat ja ihanalta tuoksuvat.Hyvältä puolestaan maistui tämänpäiväinen lounas. Käytiin Essin kanssa kaupassa ja tehtiin lohipastaa uudella ohjeella, hyvää tuli. Tuolla sitä on reilu annos lautasella, salaatin vieressä ja rucolan alla. 

Mukavaa viikonlopun jatkoa!6 kommenttia:

 1. Täällä on vielä pihahommat edessä, pienet kasat vasta haravoitu. - Oikein ihanaa viikonloppua :)

  VastaaPoista
 2. Toisinaan sitä harmittelee, kun ei enää asu omakotitalossa, mutta näin syyssiivouksen aikaan rivaripiha on aika kätevä :))
  Tulppakukkien sipulit on vielä istuttamatta, jospa huomenna.

  Herkullisen näköistä lohipastaa.
  Mukavaa viikonlopun jatkoa!

  VastaaPoista
 3. Pihan alasajo talvea varten on aika iso homma. Minä olen sen melkein saanut tehtyä, aika monta tuntia siinä meni. Onneksi sattui aurinkoisia ilmoja, joten pihalla oli kiva puuhastella. - Mukavaa viikonlopun jatkoa!

  VastaaPoista
 4. Täällä ei paljon ole viitsinyt haravoida kun on niin kova tuuli ei hyödytä. Muuta touhua kyllä on tehty kurkkumaa käännetty. Välillä täytyy hemmotella itseään. Hyvän näköinen annos. Aurinkoista viikonloppua:)

  VastaaPoista
 5. Meillä on vielä paljon pihahommia jäljellä. Onneks on tosiaankin ollut hyvät ilmat.
  Oikein hyvää lauantai-iltaa.

  VastaaPoista
 6. Kyllähän sitä haravointia piisaisi, mutta täällä saa lehdet jäädä maahan...sinne ne hukkuu keväällä nurmikkoon =).

  VastaaPoista

Pienikin kommentti piristää :)