keskiviikko 26. lokakuuta 2016

Ensilumi


Aamulla ulos vilkaistuani piti vilkaista vielä uudelleen ja kyllä, lunta siellä oli maisema valkoisenaan. Ei paljoa mutta sen verran että talvelta näytti.Tämä kuva on jo työpaikkani kulmilta, lunta sielläkin. Aamuisin olen tuota keltaisten koivujen riviä ihastellut ja tarkoitus ollut siitä joku aamu kuva napata. Ehtivätkin sitten jo oransseiksi, eikä paljon tarvi tuulen käydä kun loputkin lehdet tippuvat.Tein taasen jo tutuksi käyneellä ohjeella siemenleipää. Tällä kertaa ohutta versiota pellillä ja leikkasin valmiiksi paloiksi että tulee mahdollisimman paljon rapeita reunoja, ne ovat ihan parasta :)

Viikonloppu oltiin Sallassa ja maanantaina ajeltiin kotiin, mukava oli käydä pitkästä aikaa. Ja tietenkin pohjoisen herkkuja siellä saatiin nautiskella, mm. hirvikäristystä puikulaperunoilla, savustettua kalaa, leivonnaisia, hilloja... ai että, nam!

Loppuviikko onkin töitä eli vain lyhyt lomanen oli tänä syksynä. Talvella sitten vähän pidempi loma ja vähän kauempana kotimaisemista, kiva kun on jotain mitä odottaa!

Muutoin kuuluu tavallista arkista aherrusta, kiireitäkin. Ja kuten aina, kiire senkun lisääntyy joulua ja vuoden loppua kohti mentäessä. Tosin nyt on työpaikan tuleva muutto vielä lisänä tässä loppuvuodesta. Niinhän sitä sanotaan että vaihtelu virkistää ja että vierivä kivi ei sammaloidu jne... joten varmaan ensi vuosi aloitetaan sitten hyvinkin virkeänä uusissa tiloissa.

Mukavaa loppuviikkoa!5 kommenttia:

 1. Omien kireiden ohella vielä työpaikan muutto, siinä sitä puuhaa onkin...mutta, kuten sanoit, kyllä sitä jaksaa, kun on jotain kivaa mitä odottaa.
  Nyt koivun ja talon ulkoseinän värit sointuvat hyvin yhten:))
  Mukavaa torstaita ja alkavaa viikonloppua!  VastaaPoista
 2. Paljon on ollut jo kuvia ensilumesta, mutta täällä mennään vielä vesisateella. Mukavaa loppuviikkoa :)

  VastaaPoista
 3. Kyllä sitä jaksaa kun on mitä odottaa. Täällä on vain vettä sadellut. Mukavaa Loppuviikkoa:)

  VastaaPoista
 4. Olisihan se kiva kun maahan tulisi edes vähän valkoista alkaa olla tosi pimeää :) Herkullisen näköistä leipää, minun leipä oli vähän kuivahkoa :)

  VastaaPoista
 5. Hienosti on lehtiä vielä puissa.
  Onneksi tuli lunta...on hieman valoisampaa.

  VastaaPoista

Pienikin kommentti piristää :)