sunnuntai 21. elokuuta 2016

Marjoja


Tänään oli eräänlainen retkipäivä, kun ajelimme kotipaikkaani ja siellä metsään katsomaan josko olisi vielä mustikoita tai jo puolukoita kerättävissä. Molempia löytyi ja mustikatkin olivat ainakin suuri osa vielä aivan kelvollisia joten keräsimme niitä.

Kuvia ei metsästä ole (kännykkä autossa ja kamera kotona) eikä muutoinkaan juuri tullut retkeltä kuvia napsittua.Laitan kuitenkin tämän yhden, jonka otin keittiön ikkunasta odotellessamme makkaroiden kypsymistä pöytägrillissä. Sellaiset retkieväät siis tänään :) Oli meillä myös salaattia mukana niin ei aivan pelkkää makkaraa, vaikka kyllä sekin ihan hyvää oli todella pitkästä aikaa syötynä.Tässäpä kuva kotipihan karviaispensaasta. Hyvin ovat jo marjat punertuneet mutta vielä melko kovia, eivätkä vielä hyvin irtoa. Pitänee antaa vielä hetken aikaa kypsyä. Vadelmat ja herukat alkaa olla jo poimittuja.Hanhikki kukkii nyt hyvin, se ei näytä sateista kärsineen kuten useimmat kukat nyt ovat.


Nopeasti alkaa olla tämäkin kesä kääntymässä syksyyn. Onneksi kuitenkin on vielä lämpimiä päiviä luvassa.


3 kommenttia:

 1. Lämmintä on luvattu,ainakin.Toivotaan että pitää paikkasa.Kiva reissu teillä.Hyvää ensiviikkoa.Tai tätä..miten vain se meneekin.

  VastaaPoista
 2. Pensashanhikki ei näytä sateista piittaavan, kauniisti kukkii.
  Nytkin on lämmintä, vaikka sataa...

  Mukavia elokuun päiviä!

  VastaaPoista
 3. Hyvä karviaissato on teille tulossa. Meilläkin pensashanhikki kukkii vielä. Tänään on luvassa oikein lämmin päivä. - Mukavaa viikkoa!

  VastaaPoista

Pienikin kommentti piristää :)