sunnuntai 14. elokuuta 2016

Lyhyesti kuulumisia


Sadetta, töitä ja flunssa, siinäpä tiivistettynä reilun viikon kuulumiset. 

Oikein kunnon kesä-syysflunssa on otteissaan pitänyt reilun viikon verran. Työpäivän jälkeen ei oikein ole ollut voimia mihinkään isompaan. Jatkuva sade ja kylmä ilma vielä korostivat viikon kurjuutta... no nyt saa valitus loppua :)Tänään oli ensimmäinen satamaton päivä pitkään aikaan. Melkeinpä lämpimältä tuntui auringonpsisteessa. Marjapensaatkin kuivuivat niin pääsin taas jatkamaan yli viikko sitten keskeytynyttä keräämistä.Mustaherukoita on nyt paljon pakkasessa talven varalle.Tänään sain vielä kaksi (jugurtti)ämpärillistä.Ja vadelmia yhden, niitäkin on nyt ihan mukavasti pakastimeen kertynyt.On niistä muutama marjapiirakkakin jo tehty ja syöty.

Punaherukoita myös sain tänään lähes (ison) ämpärillisen kerättyä. 

Toivottavasti aurinkoinen sää jatkuisi vielä viikollakin.

Mukavaa elokuun jatkoa!
3 kommenttia:

 1. Vitamiiniä ja herkkua kuvissasi!
  Toivottavasti saat pian päihitettyä ikävän kesäflunssan.

  Mukavaa elokuun loppupuolta!

  VastaaPoista
 2. Kiva että teillä jo aurinko paistaa ja lämmittää. Meillä on ollut viime viikon ja nyt alkavan viikon sateet päivittäisiä eikä ole päästy herukkapensaita tyhjentämään. Huomiseksi on luvassa hetkittäin poutaa, onneksi.

  Flunssa tähän aikaan vuodesta on hankala vieras eikä sitä helpota nämä koleat ja sateiset päivät. Toivottavasti auringon lämpö helpottaa oloasi. Mustaherukoiden vitamiinit on hyväksi joten popsi niitä. Minä laitan aina talven varalle pakastimeen mustaherukkasosetta (survon osan herukoista ja lisään sokeria) ja minusta se on höyrystettyä mehua tehokkaampaa yskään ja flunssaan.

  VastaaPoista

Pienikin kommentti piristää :)