keskiviikko 27. heinäkuuta 2016

Vadelmia ja hellettäAivan yllättäen oli vadelmiakin jo kypsynyt. Tuntuu että vasta toissapäivänä olivat kaikki vielä aivan raakoja, no enemmän on vieläkin raakoja, mutta muutama kypsäkin siis jo löytyy. Tässä pienessä ämpärissä on jokunen oman maan mansikka ja sitten niitä vadelmia. Laitoin pakkaseen nämäkin että teen jonain päivänä marjapiirakan, kun vielä ei ehtinyt.On kyllä kaunista ja lämmintä ollut kesäsää nyt heinäkuussa, vielä illalla töiden jälkeen ehtii hyvin nauttia auringosta ja lämmöstä pihalla.

Sunnuntaina oli meillä perinteinen sisarusten tapaaminen Pintamolla ja oli suorastaan kuuma päivä silloinkin. Mukavaa oli tavata kaikki siskot ja veli (meitä sisaruksia on 5), samoin heidän lapsiaan perheineen, ketkä tällä kertaa paikalle pääsivät, sekä tietysti pappa, joka on siis suvun pienimmille jo isopappa :) Niin ja yksi koiravauvakin tavattiin, ihan pikkuinen ja ihana. Kuvia en huomannut yhtään ottaa, oli sen verran touhua ja hälinää koko ajan meneillään.

Paikalla oli meitä kaikenkaikkiaan 19 henkilöä. Jos kaikki olisivat tulleet, paikalla olisi ollut yhteensä ainakin 34 henkilöä, Aikamoinen laskutoimitus ja henkilömäärä, joka tulee tästä vielä hyvinkin kasvamaan vuosien mittaan :)Ja vielä näitä kukkasia omalta pihalta. Ovat toipuneet aiemmista sadeviikoista melko hyvin ja kukkivat iloisesti.Rantakukka ilta-auringossa.Eilinen ilta oli myös tosi kaunis ja suorastaan helteinen. Essi houkutteli minut kävelylenkille, paitsi tällä kertaa ajettiin ensin Oulun Pikisaareen ja siitä käveltiin rantareittejä ja siltoja pitkin. Muuten tosi kaunis ja kiva reitti, mutta hurjan paljon oli tuolla lenkkeilijöitä, pyöräilijöitä ja muita kulkijoita, sen verran väliä oli että kuvan sain napattua lähes autiosta sillasta.
Myös vesillä oli monenlaista kulkupeliä liikenteessä, moottoriveneitä, purjeveneitä, soutuveneitä, suppailijoita... nämä kolme venettä oli nätisti vesiparkissa niin nappasin kuvan.Siinäpä yksi väsähtänyt lenkkeilijä, hiukset kiinni niskassa loput sikinsokin... Täytyy tunnustaa vielä että poikettiin lenkin jälkeen iltatorin vilinää katsomaan ja kun kerran jäätelökioski oli auki, nautittiin tötteröpallot. Siinä siis taisi hyvinkin tulla takaisin lenkillä poltetut kalorit, mutta haitanneeko tuo mitään :)


7 kommenttia:

 1. Tötteröt kesällä vaikka lenkin jälkeen ei haittaa, pääasia että nauttii:)
  Herkullisen näköisiä marjoja ja kauniita kukkia!

  VastaaPoista
 2. Kivasti aloitit postauksen ihanilla marjoilla.Nautitaan kesästä vielä on sitä jälellä..mukavia hetkiä sinulle.

  VastaaPoista
 3. Kyllä noista marjoista saat maittavan piirakan, nam!
  Kauniita kuvia kukista, tuosta siltakuvasta tykkään kovasti.
  Jäätelöä tulee nautittua näinä helteisinä päivinä täälläkin, se vaan niin kuuluu kesään :D

  Mukavaa alkavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 4. Vastaus viimeiseen lauseeseen: NO EI haittaa, kesällä pitää nauttia :D
  Oikein ihanaa viikon jatkoa <3

  VastaaPoista
 5. Ihania vadelmia! Herkullinen piirakka niistä tulee. Teillä on ollut ihana sisarkokoontuminen. Mukavaa loppuviikkoa sinulle!

  VastaaPoista
 6. Totta, kiva oli Pintamolla tavata kaikki jotka paikalla olivat, ensivuonna uudelleen. Ihania kuvia ja etenkin tuo sinun kuvasi on kyllä ihan Anjan näköinen....hyvä otos :) t.tarja

  VastaaPoista
 7. Herkullisia vadelmia! Kyllä tänä syksynä satoa syntyy kaikista marjoista. Pensasmustikkaakin tulee ennätyssato. Se hyöty lämpimästä ja sateistakin.

  Kaunis pelakuu, hehkuu ihan. Niinkuin sinäkin lenkin jälkeen. Jätskitötterö on paras palkinto lenkkeilystä.

  VastaaPoista

Pienikin kommentti piristää :)