maanantai 9. toukokuuta 2016

Eilisen sunnuntain kuvia


Eilen oli kerrassaan kiva päivä kaikkinensa. Tähän tuli nyt laitettua ensin luontokuvia, joten aloitetaan siitä, vaikka tämä luontoretkeily Essin kanssa tapahtuikin vasta iltapäivän puolella.
Aiemminkin on näistä Koitelinkosken maisemista täällä blogissani kuvia ollut, mutta nämä ovat nyt ihan tuoreita tapauksia.
Keväisen veden kuohunta on mahtavan kuuloista paikan päällä. Tuo Kiiminkijoki on todella leveä tällä kohtaa, monta saarta siinä joen keskellä, joiden välissä nämä kosket kuohuvat.Alueella on useita nuotiopaikkoja. Kaikki muut tätä lukuunottamatta olivat "miehitettyjä", niin paljon oli retkeilijöitä aurinkoisena ja lämpimänä äitienpäivänä liikkeellä. Meillä ei ollut eväitä mukana, istuskeltiin muuten vain luontoa ihastelemassa hetken aikaa, kun oltiin ensin kävelty kaikki mahdolliset sillat ja saaret läpikotaisin.Sain myös ihan toivelahjat: salaattikirja ja kahvakuula, molemmat tulevat tarpeeseen ja käyttöön. Sopivasti tällä viikolla onkin tiedossa kahvakuulaharjoittelua ryhmän kanssa, niin sitten osaa kotonakin kuulaa heilutella oikein opein. Salaattikirjasta saa taas uusia vinkkejä ruuan tekoon.Eikä äitienpäivää ilman herkkuja. Tällä kertaa pieni mansikkakakku sekä mansikka-jäätelökakku.Ja vielä ihana kukkakin, kyllä tätä(kin) äitiä nyt hemmoteltiin taas ihan riittämiin :)


Mukavaa alkanutta viikkoa!

3 kommenttia:

 1. Kyllä on kauniit maisemat!
  - Mukavaa viikkoa :)

  VastaaPoista
 2. Kauniita maisemakuvia upea kakku ja kaunis kukka. Aurinkoista viikkoa:)

  VastaaPoista
 3. Kauniita maisemia ja herkullisen näköisiä herkkuja!
  Mukavaa alkavaa viikkoa!

  VastaaPoista

Pienikin kommentti piristää :)