sunnuntai 10. huhtikuuta 2016

Kävelyillä


Nyt on tullut käytyä ihan mukavasti kävelylenkeillä. Vime viikolla jonain iltana jopa melko kovassa vesisateessa, tuntui että pakko päästä vähän ulkoilemaan, kun monta iltaa oli jo ollut vain sisällä. Eipä se sade muuten haitannut, kuin että kastuihan siellä.Eilen iltapäivällä olikin aurinkoinen ilma, kun lähdin tästä lievään ylämäkeen tallustamaan.Melko kylmä ja kova tuuli oli, piti ihan huppu päähän laittaa välillä tuulen suojaksi.Tätä kävelytietä en olekaan aiemmin mennyt, alhaalla näkyy uusi leikkipuisto. Kovasti on rakennettu viime vuosina, kaikki nämä talot sekä matalat että nuo korkeammat jotka näkyvät puiden takana. Tämä olikin hyvä reitti, kun leikkipuiston viereen oli laitettu aikuisillekin kuntoilulaitteita. Onko tämä nyt sitten sellainen lähiliikuntapuisto nimeltään. Kokeilinkin kaikkia kolmea laitetta ja aivan hyviä olivat. Yläkuvan laitteessa venyteltiin jalkoja eteen ja taakse, omalla painolla. Onneksi näissä oli hyvät ohjeet niin tiesin ohjetta tutkittuani mitä tälläkin pitää tehdä. Tuohon vain istumaan ja käsillä "pumpataan" omaa painoa taaksepäin. Kyllä tuntui tehokkaalta yläkropalle ja käsille, vaikka vain muutaman liikkeen siinä tein. Eli mitä enemmän sitä omaa painoa on, sitä rankempi liike...

Näköjään kolmas laite ei ole sattunut kuviin, siinä tasapainoiltiin sivulta toiselle. Vähän huteralta tuntui jalat sen heilurin jälkeen, kun lähdin matkaa jatkamaan :)... tästä tien yli pienen metsikön siimekseen ja kotia kohti.

Tänä aamuna sää olikin pilvinen, mutta ei ainakaan tuullut kuten eilen.Tuoreen vasta kaadetun puun tuoksua.Urheilukeskuksen monttu on täynnä jäätä ja varjopuolen rinteessä vielä lunta.Ei tuosta aivan heti pysty ajamaan tai kävelemään, mutta eiköhän sula ja kuivu tässä kevään mittaan tuokin paikka.

Ai niin, näin joutseniakin kymmenkunta, kun lensivät ylitse. Kuviin niitä en edes yrittänyt saada, ihastelin vain, kauniita ja niin valkeita lintuja ovat.

Nyt sitten paistaa taas aurinko, kun olen jo sisällä tätä naputtelemassa. 

Oikein mukavaa sunnuntain jatkoa ja ensi viikkoa!


5 kommenttia:

 1. Tämä kevät on saanut minutkin taas ulkoilemaan ahkerammin :)
  Mukavaa sunnuntaita!

  VastaaPoista
 2. Kiva, kun aikuisiakin on muistettu kuntoilulaitteilla.

  Täälläkin on ollut kova tuuli muutamana päivänä, tänään olikin leppoisampi sää ulkoilla.

  Mukavaa sunnuntain jatkoa ja alkavaa uutta viikkoa!

  VastaaPoista
 3. ihana lenkki sinulla-voi että odotan milloin pääsen lenkille.Kauniit maiisemat.Hyvää uutta viikkoa.

  VastaaPoista
 4. Kiva lenkki reissu sinulla on ollut noita laitteita on mukava kokeilla. Aurinko on täälläkin paistanut. Mukavaa alkavaa viikkoa:)

  VastaaPoista
 5. Kivan lenkin teit, tuo ulkoilu tuo niin hyvän mielen kun vai ntulee lähdettyä-. Onneksi minulla on koira, joka pari kertaa päivässä lenkittää minua.

  VastaaPoista

Pienikin kommentti piristää :)