sunnuntai 3. huhtikuuta 2016

Aurinkoista huhtikuuta


Nämä värit eivät tosin muistuta huhtikuuta tai kevättä, pikemminkin hyvin loppukesän kypsyyttä ja alkavaa syksyä. Tätä siis "taiteilin" jonain lomapäivänä ja vielä eilenkin vähän jatkoin.


Tämän ensimmäisen kuvan järjestys (suunta) on mielestäni se oikea. Tämä mielessäni aloin virkkaamiani paloja alustaan laittamaan.Ehkä näinkin päin menisi kun silmä tottuu.Näin ei näytä mielestäni hyvältä ollenkaan. Säästän teidät neljänneltä vaihtoehdolta. ☺Tässä palat vielä aivan naturelleina, ennen höyryttämistä.

Itse asiassa aloin näitä virkkaamaan jo viime kesän asuntoautoreissulla ajankuluksi. Kuvion nimi on muistaakseni "Linnan puutarha" tai jotain sinne päin ainakin. Mietin mitä näistä tekisin ja kun liinoja on jo yli oman tarpeen, päätin ettei haittaa jos tuhlaan nämä taiteiluun. Yksi jäi ylimääräinen, olisi tullut jo liikaa tuolle pohjalle.Kevät [substantiivi]
- vuodenaika, jolloin pesemättömien
ikkunoiden ahdistuksen voi hälventää
värikkäiden kukkien kauneudella

Niinhän se on, tosin ei nuo minua kovin ahdista edes, pesen sitten kun on mahdollista. Orvokit ovat kyllä niin ihania että niitä pitää ostaa kunhan alkavat tarkenemaan. Meillä on vielä lumi maassa mutta on se vähenemään päin, tiet ja kävelytiet ovat jo onneksi sulia.

Aurinkoista huhtikuun jatkoa!5 kommenttia:

 1. Orvokit ovatkin ensimmäisiä kesäkukkia joita tulee hankittua, ovat ihania.
  Ikkunoitahan ei kannata ulkopuolelta vielä aikoihin pestä, ootellaan siitepölyn laskeutumista:DD

  Kaunista virkkausta jälleen!
  Mukavia huhtikuunpäiviä!

  VastaaPoista
 2. Ihania paljoja olet virkannut, miten kaunis yhdistelmä niistä tuleekaan.

  VastaaPoista
 3. Kyllä on kaunista virkkausta. Mukavaa pyhäpäivää:)

  VastaaPoista
 4. Kiitos kaikille kommenteistanne.

  VastaaPoista

Pienikin kommentti piristää :)