lauantai 5. maaliskuuta 2016

Virkkauksia ja syömisiä


Maaliskuinen tervehdys täältä lumisateisen päivän illasta. 

Ensiksi esittelen tänään valmistuneen suuren kolmivärisen liinan. Tuota oli ihana virkata juuri noiden värien takia. Itse sovelsin mieleni mukaan millä värillä teen minkäkin kierroksen. Ohjeessa oli kokonaan valkoinen liina.Tässä kuva vähän lähempää:


Erikoinen keskiosa. Ensiksi virkattiin nuo 9 pientä nelikulmiota, sitten keskusta johon liitettiin neliöt ja vasta sen jälkeen alettiin virkata kierroksia liinan ympäri.Tässä sitten pieni keltainen pitsiliina, hieman erikoisempia kuvioita siinäkin.Tämä kolmas onkin vasta erikoinen, nimittäin värinsä puolesta. En muista aiemmin koskaan virkanneeni mustaa pitsiliinaa, no nyt olen senkin tehnyt.


Sitten siihen ruokapuoleen:


Kirstin kokkailujen blogissaan innoittamana kokeilin minäkin punajuuri-vuohenjuustovuokaa, laitoin myös porkkanaa niin tuli eri värejä mukaan. Aivan hyvää oli omasta mielestäni tämä kokeilu, perheen miesväki tästä ei niinkään innostunut :)Tällainen päivällinen tänään. Vähintäänkin puolet lautasesta kasviksia, tällä kertaa erilaisia vihreitä. Avocadosiivuja päällimäisenä.

Meillä on taas tänään sadellut yhä vaan lunta.

Hyvää viikonloppua!

5 kommenttia:

 1. Tosi kauniit liinat ja tuo punajuurivuoka näyttää herkulliselta!

  VastaaPoista
 2. Kiitos-kaunista väriä lautasella kuin töissäsikin.Hyvää maaliskuuta sinulle.

  VastaaPoista
 3. Aivan ihanat liinat, tuo musta on aika tyylikäs.
  Punajuuren ja vuohenjuuston liitto ei petä.

  Mukavaa viikonlopun jatkoa.

  VastaaPoista
 4. Tosi kauniit liinat olet virkkanut ja herkullinen ruoka annos. Mukavaa viikonloppua Anja.♥

  VastaaPoista
 5. Kauniita liinoja. Erikoinen ja ihana tuo musta liina♥
  Tein jo kolmannen kerran tuota paistosta, on niin minun makuun :) Sisko nyrpisti nokkaa, kun näki paistoksen, mutta sanoin että pitää maistaa ja sehän söi ja kehui, että on hyvää :) Mukavaa sunnuntaita.

  VastaaPoista

Pienikin kommentti piristää :)