sunnuntai 3. tammikuuta 2016

Vielä yhdet...


... villasukat kudoin itselleni, niitä kun ei koskaan ole liikaa. (Ja ehkä raskisi jo vanhimmasta päästä heittää jotain poiskin :)Vihreä väri viehätti tälläkertaa ja pari valkoista raikastavaa raitaa laitoin lisäksi.Tämä jälkkäri / välipala on ollut meillä suosittua näinä päivinä. Tuleepahan hedelmät kaikki syötyä kun ne pilkkoo pieniksi. Valkoinen on rahkaa, joukossa hieman kermavaahtoakin.Ulkona on kovin pilvistä ja harmaata. Kalenterin tammikuu näyttää ihanan ruusuiselta. 

Huomenna taas arkinen aherrus jatkuu töiden merkeissä.

Tässä vielä kalenterin kuvasivu:


Mukavaa tammikuun jatkoa! 

Näkemisiin ja lukemisiin...


12 kommenttia:

 1. Ei villasukkia ole liikaa:) Maittava välipala ja tosi mainio teksti kalenterin kuvasivulla :D

  Mukavaa tammikuuta, Anja!

  VastaaPoista
 2. Villasukkia täytyy olla useampia ja niiden neulominenhan on sitä parasta puuhaa :) Jääkaapissamme onkin sopivasti purkki rahkaa, kermaa ja vieläpä säilyke mandariineja, tänään herkutellaan.
  Hauska ja naseva kalenterin sivu, iloiset jäähyväiset stressille :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä vain, ei voi lopettaa neulomista... :)

   Poista
 3. Villasukkia on kiva kutoa, maukas välipala, hauska kalenterin sivu. Mukavaa Tammikuuta:)

  VastaaPoista
 4. ♥villasukille onkin nyt käyttöä, vaikka minä taidan pitää villasukkia kesät-talvet :) Ihanaa tammikuuta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä se taidan minäkin pitää :) kiitos!

   Poista
 5. Minä jo ajattelin pitää villasukkien kutomisesta lomaa, mutta vielä piti eilisen lätkämatsin aikana aloittaa yhdet ja aamulla jatkoin ja sain sukat valmiiksi vietäviksi prinssipuolison veljelle lauantaina. Laskin, että kaikkiaan tikutin 37 sukkaparia, kahdet junasukat ja viidet lapaset sekä pari kypärämyssyä. Viikon loma kutomisesta oli kyllä tarpeen. Nyt on jäljellä käsityökorissa yhdet ainoat naisten sukat. Lankaa on, mutta hiljennän...
  Oletko kokeillut mangorahkaa hedelmien kanssa? Minun lempparini.

  VastaaPoista
 6. Tuo on kyllä hurja määrä sukkapareja. Minun lukema taitaa olla 7 ja muutamat lapaset lisäksi :) En ole mangorahkaa kokeillut, pitääpä katsoa jos kaupasta löytyy.

  VastaaPoista
 7. IHanat sukat. Mahtava kortti. Pistää mietityttämään.

  VastaaPoista
 8. Lämpimän näköiset sukat olet kutonutkin ja namskis mikä ihana jälkkäri :) Kylläpä noita sukkia on tullut kudottua "muutamat" tälle vuodelle. Joukossa useat lasten sukat ja nehän valmistuvat joutuin. Kutomiseen tulee sellainen "neuloosi" aina syksyllä mutta kevättä kohti vauhti hiljelee. Palaillaan. t.tarja

  VastaaPoista

Pienikin kommentti piristää :)