tiistai 19. tammikuuta 2016

Sipulipussi


Sipuleille olen yrittänyt sopivaa paikkaa hakea missä säilyisivät muutamaa päivää pidempään. Päätin sitten tehdä "vanhan kunnon" sipulipussin virkkaamalla.Tästä se lähti, silmukkalenkkejä toinen toisensa perään.Ja kun pussi alkaa tuntua sopivan kokoiselta, saa virkkaus riittää. Reunaan tein vielä rivin pienempiä lenkkejä nauhaa varten.Sitten vain sipulit uuteen pussiinsa...... ja pussi "naulaan" elikkä koukkuun joka sattui olemaan vapaana. Ehkä vielä paikkaansa vaihtaa, mutta olkoon nyt tuossa hetken aikaa.6 kommenttia:

 1. Hyvän sipuli pussin teit olet kätevä virkkaamaan:)

  VastaaPoista
 2. Ihana vanhan ajan sipulipussi :)

  VastaaPoista
 3. Sipulipussi on kyllä hyvä keksintö, muistan silloin ihan vanhaan aikaan oli meillä kotonakin semmonnen...omassa huushollissa pidin vanhaa verkkokassia, tottakait sekin toimi! Mutta omin kätösin virkattua kunnioitan ihan kumartamalla!
  Mulla tuntui tämän kone eilen temppuilevan näissä kommenteissa, vetäs kirjoitukseni edel.postaukseesi jonnekin netti avaruuteen.....siitä kirjasta olisin sanasen antannut, hyvä olisi pitää aikaihmistenkin jonkinlaista muistojen-leikkekirjaa johon kirjoitta milloin mitäkin juttuloita ja liimaa kuvia mukaan, minä pidin jonkin aikaa ja tarkoitus olisi jatkaa sitä vuosien jälkeen uudestaan! Käsin kirjoittaminen kun ei saisi unohtua.....:)

  VastaaPoista
 4. Aikanaan minullakin oli tuollainen itsevirkattu sipulipussi, nyt olen aivan unohtanut tuon olemassaolon:)

  VastaaPoista
 5. Ihana, olen monta vuotta suunnitellut tehdä sipulipussia mutten ole vielä toimeen ryhtynyt :)

  VastaaPoista
 6. Ompa nätti sipulipussi, tuommonen olisi hyvä ♥ Olet kyllä aika eto näissä virkkausjutuissa:)

  VastaaPoista

Pienikin kommentti piristää :)