sunnuntai 10. tammikuuta 2016

Pistäydyin pihalla


Aamulla kun aurinkoa ei vielä näkynyt.Siniseltä näyttää, vähän valoa kajastaa horisontissa.Jostain kuului jo lintujen ääniä ja siellähän ne yhden koivun ylimmille oksille ovat kerääntyneet.Kuusista kuului aika ajoin rapinaa, joten menin lähempää katsomaan josko orava suostuisi kuvattavaksi. Sekin onnekseni pysähtyi minua tarkastelemaan hetkeksi, niin sain pari kuvaa napattua.Toinenkin pihareissu piti tehdä, kun aurinko sittenkin tuli hetkeksi pilkistämään.Kauniin kirkkaasti paistaa, vaikka kovin matalalla vielä pysyttelee.

Pakkanenkin on taas hellittänyt, kovimmillaan taisi olla meillä -28 astetta ja nyt mittarissa -12, tämä on jo aivan siedettävä talvipäivän lukema.
5 kommenttia:

 1. Kauniita talvisia kuvia, minä en ole nenääni ulos pistänyt mitä Keisaria oven raosta ulos päästänyt. Keisari makaa kukkalaudalla ja patteri posottaa alla, eipä ole siitäkään kauaa ulkona olijaksi :) Täällä on tällä hetkellä -19.1, saas nähdä kiristyykö aamuksi.

  VastaaPoista
 2. Kauniit nuo aurinkokuvat kurre se jaksaa hypellä pakkasesta huolimatta. tänään lenkille lähtiessä oli täällä 17 nyt illaksi taas kiristyy. Mukavaa pakkaspäiviä:)

  VastaaPoista
 3. Talvisia huurrepuita, kauniita. Olet onnistunut oravankin saamaan hetkeksi paikalleen. Teillä on siellä vähemmän pakkasta nyt kuin täällä etelämmässä. Pari päivää sitten oli jo -30 aamulla, onneksi päivän mittaan vähän putosi. Tänään ollut sitten -14 vielä nyt illansuussa. Ja auringon valo antaa uutta potkua kohti kevättä.

  VastaaPoista
 4. Kyllä nyt on saatu nauttia kauniista maisemista :)

  VastaaPoista
 5. Kauniita talvipäivän kuvia, ensimmäinen ja viimeinen ovat suosikkejani!!

  Kivaa alkanutta viikkoa!

  VastaaPoista

Pienikin kommentti piristää :)