sunnuntai 31. tammikuuta 2016

Hiutaleita ja muutaMonenlaisia lumihiutaleita on tullut virkattua, kuvassa osa niistä. Nämä ovat vielä höyryttämättä, siksi eivät ole sileitä. Nyt taitaa hiutaleet riittää tälle talvelle :)

Perjantaina kävin työterveystarkastuksessa...... taitaa olla sen ansiota, että lautaselta löytyy taas enemmän vihreää ja muitakin värejä. Pihvini olivat lauantaina juurespihvejä. Salaattiin laitoin tuoretta mangoa ja myös hyvin ohueksi leikattua lehtiselleriä, jonka mausta tykkään, raikasta.Sitten taas virkkausta, tällä kertaa muutakin kuin valkoista. Piti minunkin opetella afrikankukkia virkkaamaan. Niistä saa monenmoista mukavaa koottua kunhan on tarpeeksi kukkia.Kokeilin monenlaista värisommitelmaa, oikea yläkulma miellyttää eniten, joten niitä teen lisää. Käytän kyllä harjoittelukukatkin johonkin vähemmän huomiota herättävään paikkaan. Saatte sitten joskus nähdä tuotoksen, jos se vain onnistuu.Kalenterin helmikuu näyttää herkulliselta. Omassa kupissani tosin on yhä useammin teetä kuin kahvia.

Mukavia helmikuun alun päiviä!


7 kommenttia:

 1. Ihanat hiutaleet ja afrikankukat!

  VastaaPoista
 2. Afrikankukista vasen yläreunassa pisti ensiksi silmääni;)
  Ehkä tuo kahvin lisuke on vähän liikaa kenelle tahansa;)

  VastaaPoista
 3. Taas olet koukuttanut niin kaunista, hienoja hiutaleita ja afrikankukkia!

  Helmikuun kalenterisi ajatelma on kuin tehty minulle tähän hetkeen...

  Mukavaa alkavaa helmikuuta!

  VastaaPoista
 4. Sinulla on ihanan kukkiva postaus.Lämmin ja maukas.

  VastaaPoista
 5. Ihania virkkauksia taas sinulla. Mukavaa alkavaa helmikuuta. ♥

  VastaaPoista
 6. Voi että on ihania hiutaleita. Katsoin edellisiä postauksiasi ja sielläkin ihania virkkauksia esillä. Suuresti ihailen taitoja, jotka minulta täysin puuttuu. Eräs ystävistäni virkkaa ns. valopalloja pienistä pyöreistä liinoista, nekin tosi kivoja. Hatunnosto kaikille käsityöihmisille.

  VastaaPoista
 7. Voi miten kauniita hiutaleita ja kukkia olit tehnyt. Olen eka kertaa sun blogissa ja liityin lukijaksikin. Ois tosi kiva jos haluaisit tulla vasta vierailulle Aurinkokujalla.

  VastaaPoista

Pienikin kommentti piristää :)