sunnuntai 15. marraskuuta 2015

Siivet enkelin


Taannoin mainitsin Biltemassa tekemistäni heräteostoksista.Kipot jo esittelinkin, mutta toinen heräteostoksista oli pieni "Tee se itse -enkelipaketti". Perjantai-iltana ajattelin kasata nuo 5 pientä enkeliä, mutta paketissa ei ollutkaan yhtään siipiä! Eilen otin paketin kauppareissulle mukaan että käyn sen vaihtamassa (jos niitä olisi vielä jäljellä). Prismassa oli kuitenkin samanlaisia siipiä pienissä pusseissa joten ostin sellaisen ja säästyin yhdeltä lisämutkalta. Nyt on varasiipiäkin jos tarvetta tulee.Valmista tuli tovin väkerrettyäni.Etsin esille muutaman vuoden käyttämättä olleen "talvioksani" ja ripustin enkelit siihen. Näyttää ehkä paremmalta kunhan saan vaihdettua jouluverhot ikkunaan.Valojakin vähän laittelin, mukavasti keittiötä valaisee pimeällä nyt valaistu kuppiteline ☺Maailman uutisista huolimatta, mukavaa sunnuntaita!


5 kommenttia:

 1. Mukavaa sunnuntaita - täällä kanssa pientä askartelusuunnittelua meneillään :)

  VastaaPoista
 2. Ihania enkeleitä ♥ Bitemassa ei ole tullutkaan käytyä pitkään aikaan vaikka on melkein työpaikkani vieressä, nyt onkin hyvä syy poiketa :) Kyllä nyt on synkkäää aikaa niin ilmojen kuin maailman uutistenkin vuoksi, olen ulos jo laittanut valoja kun on niin kovin pimeää :)

  VastaaPoista
 3. Söpöjä enkeleitä!
  Tänään meillä viriteltiin jo jouluvaloja tuijaan ja pieneen kuuseen, minkä haimme metsästä. Ovatpahan sitten valmiina, kun on aika valot sytyttää...
  Lunta voisi hieman sataa, auttaisi tätä harmaata aikaa.

  VastaaPoista
 4. Kauniita enkeleitä, meilläkin on jo valoja laitettu kun on niin pimeää lunta saisi vähän tulla että olisi valoisenpaa.:)

  VastaaPoista

Pienikin kommentti piristää :)