sunnuntai 29. marraskuuta 2015

Aurinko jo mailleen hiipi


... päivänsäde kultasiipi, juuri aikoi lentää eestä sen...Satuin saamaan sentään yhden säteen kuvaan kun piipahdin pihalla.

Kuten kuvasta näkyy, lumet on sulaneet ja ruoho viheriöi jälleen. Pimeä tulee aikaisin ja sitä riittää... heijastimet on tarpeen ulkona liikkuessa.

Arkipäivät soljuvat kiireineen käsistä. Joulukorttien teko on ollut mielessä ja tarvikkeitakin olisi, en vaan saa aloitettua, joten ostokortit taitaa meiltä tänä vuonna lähteä, jos nyt edes posti niitä kuljettaa perille kun lakkoilua on menossa ja tulossa.


Ei tässä muuta tällä kertaa, pitänee alkaa ruuan laittoon.

* * *

Jatkan vielä vähän nyt kun pitsan sain uuniin (ja teloin vähän peukaloani juustoa raastaessa, auts).

Sain perjantaina Fiiattini takaisin huoltamolta, missä se oli toista viikkoa korjattavana; yhtenä aamuna työmatkalla siitä katkesi jakohihna, eikä muu auttanut kuin tilata hinausauto hätiin. Hieman kulkemishaasteita mutta onneksi korjauspäivien ajaksi sain aina huollon sijaisauton käyttöön (varaosien odotusajaksi se piti palauttaa välillä).

Sitten on ollut kaikenlaista muutakin, nuorimmaisen työharjoittelupaikan hankintaa, tyttären  kouluun pääsemistä, syntymäpäivää ja muuttoa... Vähän kaikkea yhtä aikaa, sekä fyysistä (keittiön pöydät on painavia... ) että muuta haastetta, mutta sitähän tämä elämä on :)

Mukavaa sunnuntaita!


6 kommenttia:

 1. Samoja fiiliksiä täällä mutta ei yhtä säteen häivää. Hyvää sunnuntaita sinullekin!

  VastaaPoista
 2. Samoilla ajatuksilla täällä mennään, korttien teko jää ja osto kortit lähtevät matkaan. Voivat kyllä olla vasta joulun jälkeen perillä mutta ajatushan on tärkein :) Olen poltellut kynttilöitä ja laittanut joulua kotiin, auttaa vähän tähän pimeyteen ja märkyyteen :)

  VastaaPoista
 3. Täällä ei noita auringon säteitä ole näkynyt. Hyvää 1 adventtia. ♥

  VastaaPoista
 4. Ostokorteilla täältäkin lähtee joulutervehdykset tänä vuonna:)
  Aurinko näkyi pitkästä aikaa, mutta eipähän tullut säteitä kuvattua, sinä sait kauniisti säteen ikuistettua!!

  Monenlaista haastetta sinulle on kertynytkin ja tietty kaikki yhtä aikaa,..:(

  Mukavaa kuun vaihdetta!

  VastaaPoista
 5. Tuntuu, että kiitrettä pukkaa, vaikka en saa aikaseksi juuri mitään! Joulukortit jätän tekemättä ja en lähetä, etten rasittaisi postin porukkaa!? Tykkäisin kyllä tehdä niitä ja teenkin vaikka sitten ensi vuodeksi valmiiksi.
  Kyllähän sinulla haasteita piisaa perheen kanssa ja napakasti tunnut niitä tekevänkin, että kaikki kunnioitus sinne lumettomaan pohjoiseen sinulle.....:)

  VastaaPoista

Pienikin kommentti piristää :)