sunnuntai 11. lokakuuta 2015

Villan lämpöä syksyynMilloin lienenkään (viime kevättalvena ehkä) aloittanut tämän peitteen neliöitä virkkaamaan. Kesäajan työ oli tauolla ja nyt vihdoin sain sen valmiiksi. Lankana on Novitan Nallea kolmessa eri sävyssä ja yhdistävänä värinä vihreä.Nyppyreuna (vai nirkkojako ovat :) viimeistelee 'viltin'.Ei oikein osaa jouten istuskella iltaisin niin aloin eilen kutomaan sukkia, taitavat valmistua jo tänään. Kaikki on menossa samaan osoitteeseen jos vain tyttö nämä huolii käyttöönsä.
Eilen kotiutui kaupasta pojalle mieluisen värinen sukkalankakerä.Väriä on nähty nyt taivaallakin yltäkylläisesti. Upeita auringonlaskuja sopivasti iltalenkin aikoihin. Vielä myöhempään iltaisin on saanut ihastella revontulien tanssia taivaalla. 

Mukavaa sunnuntaita!9 kommenttia:

 1. Oi miten uoea peitto ja varmaan myös lämmin. Menikö tuohon kuin paljon lankaa? Jaa-a, kuinkahan kauan menisi aikaa jos tuota alkaisin tekemmään, varmaan kauan. Paras pysyä vain sukissa ja tumpuissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Punnitsin niin peitto painaa 980 grammaa. 100 g lankakeriä on siis mennyt n. 10 kpl. Taisin ostaa jokaista väriä 3 kerää + yksiväristä vihreää ja kaikkia jäi vajaat kerät.

   Poista
 2. Lämmin ja niin kaunis. Olet taitava.

  VastaaPoista
 3. Onpa kaunis peitto. upea taivaskuva. Hyvää pyhäpäivää Anja. ♥

  VastaaPoista
 4. Todella kauniin peiton olet tehnyt!!!

  VastaaPoista

Pienikin kommentti piristää :)