maanantai 14. syyskuuta 2015

Syyskuun keskelläKyllä aika kuluu nopeasti, tämäkin voikukka vasta loisti kilpaa auringon kanssa ja nyt on jo harmaahapsi.

Hapsista puheen ollen, minäkin sain taas pitkästä aikaa käytyä kampaajalla, testasin jopa (minulle) uutta kampaamoa ja hyväksi totesin. Nimittäin pesupaikalla oli tuoli, jota voi jo kutsua mukavaksi, siinä oli ylös nouseva jalkatuki ja pehmustettu niskaosa. Pidempäänkin siinä olisi viihtynyt, varsinkin kun pesuun kuului pienimuotoinen päähierontakin :)

Muutenkin taisin siinä käsittelyjen aikana puolittain torkkua, kun ei jaksanut koko aikaa lehtiäkään silmäillä ilman silmälaseja. - Ja toinen aasinsilta - Silmistä puheen ollen kävin viime viikolla näöntarkastuksessa, edellisestä olikin jo 3 vuotta vierähtänyt ja olen huomannut että näkö on heikentynyt ja silmät vaikuttavat hieman kipeiltäkin. Sen vahvisti myös optikon näöntarkastus, että muutosta on tullut, eikä aivan vähän kuulemma.

Nyt taas kokeillaan niitä kaksiteholaseja, joista silloin 3 vuotta sitten jouduin luopumaan, kun eivät millään alkaneet toimia, eli en niihin tottunut (luulen että niissä oli jotain vialla...). Nyt ei malttaisi odottaa, että saa uudet lasit käyttöön harjoiteltavaksi, ehkä parin viikon päästä ne jo saankin.Karviaismarjoja tuli tänäkin kesänä ihan kiitettävästi, kovin on vain piikkisiä nuo oksat, että kädet on naarmuilla kun marjoja poimii. (Tämä on parin viikon takaa.)Nyt on saatu nauttia kirkkaan kuulaista syyskuun päivistä, aurinko paistoi viikonloppunakin niin että aivan häikäisi. Kukat tykkää, vielä ei ole syksy niitä nujertanut.Auringonkukat tekevät uusia nuppuja, vielä ehtii muutama kukka aukeamaan, ehkä, ellei tule kovin kylmiä öitä.Kevättä ajatellen pistelin pari pussillista sipuleita maahan. Tulppaaneita vähän syvemmälle toiseen reunaan ja krookuksia tulppaaneiden etupuolelle. Multaa näiden päälle tietenkin vielä tuli ja vettä. Kastelua varten en mistään löytänyt kumpaankaan kastelukannuun sitä 'pääosaa' eli veden hajoittajaa. Niinpä sellainen piti vielä tälle kesälle ostaa, että mullat ja sipulit pysyy kastellessa paikallaan. 

Saapa nähdä nouseeko yhtään kukkaa näistä keväällä. Aiemmat sipulikukkien kasvatusyritykseni ovat olleet tulokseltaan heikonlaisia :)Kyllä syksy tässä vaiheessa näyttää vielä kauniilta, koivut kuin kultaa keltaisine lehtineen.


Oikein mukavaa viikkoa!


6 kommenttia:

 1. Uudet hiukset ja uudet lasit, kyllä sun nyt kelpaa :)
  - Viikonloppuna oli kyllä todella upea sää, aurinko lämmitti ihanasti!
  Mukavaa viikkoa <3

  VastaaPoista
 2. Kauniita syksyn merkkejä on kuvissasi.

  On niissä entisissä kaksiteholaseissasi ollut varmaan jotain vikaa...toivottavasti nämä uudet toimivat. Ja vielä uusi kampauskin, kivaa piristystä tähän syksyyn.

  Mukavaa viikkoa sinullekin!

  VastaaPoista
 3. Sää on nyt ollut kaunista ja aurinkoista.Ihanaa on välillä rentoutua ja helliä itseään.Ihanaiset syys kuvat.kaunista syksyä edelleen.

  VastaaPoista
 4. Kauniita syksyisiä kuvia kyllä sitä välillä pitää itseään hemmotella. Mukavia syyspäiviä:)

  VastaaPoista
 5. ♥ihania, syyskuisia päiviä sinulle♥

  VastaaPoista
 6. Mukavaa kun saat uudet lasit, jospa silmätkin siitä rauhoittuu. Kauniita kuvia, kyllä syksy on kaunis väriltään ja onhan se muutenkin mukava.
  t.tarja

  VastaaPoista

Pienikin kommentti piristää :)