lauantai 5. syyskuuta 2015

Rentouttava viikko takana


Oli tosiaankin rentouttava ja kuntouttava viikko, josta eilen kotiuduin. Sopivasti ulkoilua, keskusteluja, tehtäviä, pelejä, vesijumppaa, kuntosalia, venyttelyä, rentoutusta, ruokailuja, omaa lepoaikaa... Kyllä olikin tarpeen, näillä eväillä on hyvä jatkaa syksyä ja talveakin kohti.


Nämä kuvat kuntoutuspaikan läheisestä puistosta, jossa tuli ulkoiltua sekä itsekseen että päivällä ryhmän kanssa.Paitsi että ryhmän kanssa vauhti oli jostain syystä :) paljon nopeampi eikä silloin ehtinyt kuvia napsimaan. Perjantaiaamuna kiiruhdettiin torille saakka ja istahdettiin hetkeksi nauttimaan kahvimukilliset, oli sopivasti kaunis ja melko lämminkin aamu. Ainakin siinä 'vauhtikävelyssä' minulle tuli hyvinkin lämmin :)Tämä puiston kahvio oli illalla jo kiinni, kun sinne itsekseni suunnistin, harmi, olisin pitkästä aikaa poikennut. Muutamia vuosia sitten tuli aina kesäisin useamman kerran käytyä lasten kanssa, kun leikkipuistokin on vieressä.Ihastelin sitten puiston ruusupaljoutta, mikä yllättää joka kerta. Monenlaisia ruusuja kaikki siististi omissa alueissaan.Punaisiakin monta eri lajiketta, eri sävyjä ja toinen toistaan kauniimpia.Vaaleanpunaista ihanuutta.Ja nämä suuret keltaiset ruusut, kuva ei kerro koko kauneutta... upeita olivat.Keskiviikkoaamuna olikin vähän erilaista ohjelmaa, päästiin vähän kauemmaksi retkelle, eli ajeltiin Koitelinkoskelle. Eihän siinä matkassa tainnut mennä kuin 20 min, mutta kuitenkin tämän maiseman vuoksi kannatti kyllä lähteä.On tuolla tullut pari kertaa aiemminkin käytyä, ihana paikka! Veden ja koskien kohina on kuin musiikkia korville :)Tuonne on rakennettu siltoja ja puisia kävelyteitä joten helppo on päästä kulkemaan. Tulipaikkoja on useita, tämä valikoitui meidän eväspaikaksi kun aurinko sopivasti juuri tuohon paistoi.
Näiden kuvien ja tunnelmien myötä toivottelen

Ihanaa, leppoisaa viikonloppua!
10 kommenttia:

 1. Kivoja käsitöitä puiden oksilla ja upeita ruusuja.
  Kauniit kuvat Koitelinkoskelta. Varmasti oli nautittava viikko kaikin puolin!

  Mukavaa viikonloppua sinullekin!

  VastaaPoista
 2. Kauniit maisemat! Oikein mukavaa viikonlopun jatkoa :)

  VastaaPoista
 3. Ihanat maisemat kauniita ruusuja. Hyvää viikonloppua. ♥

  VastaaPoista
 4. Maisemakuvat ovat ihania. Oikeassa luonnossa on varmasti saanut nautiskella mielin määrin:)

  VastaaPoista
 5. Sinulla onkin ollut ihana viikko kuntoutuksessa, minäkin taas harkitsen, että josko vielä yrittäisi ennen kuin laki tuoltakin osalta uudistuu...ts. kuntoutushan tuntuu nyt olevan taperilla noissä valtion säästötoimissa. Mukavaa alakavaa työviikkoa. Muuten, ihania kuvia olet taas napsinut. t. tarja

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä kannattaa hakeutua vielä kun on mahdollisuus. Olikin siellä puhetta että näitä kuntoutuksia ollaan karsimassa. Kiitos :)

   Poista
 6. Sinulla onkin ollut kiva viikko kyllä olisikin taas mukava viettää jossain kuntoutuksessa hetki. aivan ihania kuvia ja miten nuo kokat onkin vielä noin kauniita vaikka syksy on jo pitkällä. Mukavaa syksyn jatkoa terkuin Maire.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä, minun osalta kuntoutukset taitaa olla nyt käytynä, ainakin muutamaan vuoteen. Vielä ei syksy ole onneksi kukkia nujertanut. Kiitos samoin :)

   Poista
 7. Kivat nuo varsinkin nuo kuvat joissa työt riippuivat puissa:) Sinulla on suloinen ja kaunis banneri.

  VastaaPoista

Pienikin kommentti piristää :)