perjantai 7. elokuuta 2015

RetkelläJos tänään olisi ollut aurinkoinen sää, oltaisiin ajeltu Tuntsalle saakka retkelle. Kun sää ei aivan suosinut, ei sinne saakka lähdetty. Pienempi retki kuitenkin tehtiin ja nämä kuvat ovat  Naruskan maisemista. Yllä virtaa Naruskajoki.SaukkojärviTällaisia yhteismetsän grillikotia/laavuja polttopuineen oli käytettävissä. Tässä edellistä hieman umpinaisempi malli. Mukavaa näissä on taukoa pitää ja vaikka makkaraa paistaa. Sääskiähän täällä pohjoisessa on ihan kiitettävästi, ainut haittapuoli.Tyyni vedenpinta tässäkin, olikohan tämä nyt Haltiajärvi nimeltään.... kuin myös tässä viimeisessä lammessa. Ja mikä parasta, kun pysähtyy kuuntelemaan.... yhtään mitään ei kuulu, pelkkää rauhallisuutta. Kyllä näissä maisemissa mielellään viipyisi vähän pidempäänkin.Tie jatkuu kohti kivilohkareista harmaata vaaraa, jonka nimeä en tietenkään muista. Ja näitä vaaroja ja tuntureita on niin paljon tuolla että pieleen taitaisi mennä jos jonkun mielestäni muistaisinkin :)Kivistä ja kumpareista on maaperä ja ihania ikivanhoja kelottuneita puita on paljon. 

Siinäpä oli se retkipäivä.

Hyvää viikonloppua! 
8 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Näissä maisemissa silmä lepää :)

   Poista
 2. Kauniita maisema kuvia retkeltänne. Hyvää viikonloppua:)

  VastaaPoista
 3. Nuo pohjoisen maisemat ovat niin mahtavia ja suorastaa henkeä salpaavia, korpimaisemaa eikä kuitenkaan mahdottoman kaukana kotoa. Noissa maisemissa on yksi syy meidän pohjoisen mökille, koskemattomuutta, karuutta, hiljaisuutta ja ennekaikkea kauneutta ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kyllä, ja nämä maisemat on koettava, kuva ei kerro puoliakaan. Onnea olisi oma mökki (sopivan)kaukana kaupunkien hälystä :)

   Poista
 4. Paljon olette kierrelleet lomallanne ja kauniita maisemia tallentanut!
  Sääskien kohtaaminen ei kyllä yhtään houkuta ;)

  Mukavaa sunnuntain jatkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä vain, tällä lomalla kilometrejä kertyi harvinaisen paljon :) Kotona ei onneksi kovin montaa sääskeä ole näkynyt. Kiitos samoin!

   Poista

Pienikin kommentti piristää :)