sunnuntai 9. elokuuta 2015

MansikoitaEilinen ilta meni mansikoita pakastaessa. Kävimme pohjoisesta palatessa näitä keräämässä papan luona. Selkään ja reisiin tuo kerääminen sattui, mäkärät kävivät kimppuun ja vettäkin sateli, mutta kyllä kannatti kerätä, on nämä vaan niin hyviä talvellakin pakkasesta otettuina.Mustikat olivat Sallan korkeudella vielä aivan raakoja, eikä niitä tulomatkalla ehditty keräämään, mutta vieläpä niitä ehtii kerätä. Ja on ainakin herukoita ja vadelmia kypsymässä omallakin pihalla.Sitten hieman toisenlaista makeaa. Tämän tikkaripurkin tulin ostaneeksi kun näytti niin houkuttelevalta.Ja nämä kaikki tikkarit siinä oli, tuollaisiakin 'entisajan' mallisia kuviotikkareita ja täytyy sanoa että aivan liian hyviä ovat :)

Kaikki hyvä loppuu aikanaan... niin tikkarit (ei kuitenkaan vielä) kuin lomakin. Huomenna olisi herättävä aikaisin ja lähdettävä töihin.

Mukavaa alkavaa viikkoa, joko sitten töiden tai/ja vapaan merkeissä.14 kommenttia:

 1. Makean näköisiä mansikoita! Kyllähän se kyykkiminen käy selän ja reisien päälle :)
  Kyllä tuollaiset tikkarit maistuvat niin lapsille kuin aikuisillekin =D

  Mukavaa alkavaa työviikkoa!

  VastaaPoista
 2. Nam...nimittäin nuo tikkarit ja Pinskun mansikat, me menemme huomenna samoille apajille. Intoa sinulle työelämään....t. tarja

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, sinne jäi paljon mansikoita jotka kypsyy pian. Kiitos, katsotaan nyt kauanko töitä riittää... taas on muutoksen tuulia ilmasssa, kuten monella muullakin aina vähän väliä, no päivä kerrallaan :)

   Poista
 3. Yllättävän monta lihasta löytyy keräämisen jälkeen niin selästä kuin jaloistakin :) Herkullisen näköisiä tikkareita, olisivat koristeenakin kauniita mutta ei niitä varmaan seisoskelemaan jää :D
  Mukavaa työn alkua, minä olen ollut jo 3 päivää töissä viimeviikolla ja nyt jo odottelen seuraavaa lomaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, kummasti käy takareisiinkin tuo homma. Kiitos, lomailu kyllä olisi maistunut pidempäänkin :)

   Poista
 4. Oi ihanat mansikat ja herkulliset tikkarit. Mukavaa alkavaa viikkoa. ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On, enemmän js vähemmän terveellinen vaihtoehto :) Kiitos ritva!

   Poista
 5. Oli teillä muuten mahtava se lomareissu perheen kanssa! Tuli mieleen omat lomat kun perheen kanssa kierettiin Suomea ja sit Lappia, Ruotsin ja Norjan tuntureita. Nytkin lähtisin jos heti jos joku pyytäisi ja ajaisi.....vaan tuntuu että nuorempia ei enään kiinosta ja vanhat ei jaksa enään ajella pitkiä matkoja tai oikeasteen ei uskolla lähteä viikkojen ajoreissuun.
  Mansikat ja tikkarit ihanan makeita.....;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä kiva pitkästä aikaa reissata kesäisessä kotimaassa. Mansikat terveellisiä herkkuja ja sitten voi napata väliin tikkarinkin :)

   Poista
 6. ♥mansikoita ja tikkareita...kumpikin maistuis!

  VastaaPoista

Pienikin kommentti piristää :)