lauantai 4. heinäkuuta 2015

Sadepäivänä


Pitää tässä jotenkin yrittää lohduttautua, kun aina vaan sataa ja sataa... 


... niin suuri korvapuusti ettei meinaa lautaselle mahtua, kahviakin piti ottaa vielä toinen kupillinen ennenkuin pullan sai syötyä, mutta hyvää oli :)Kerrankin sain otettua kuvan oravasta! Olin kauppaan löhdössä ja istuin jo autoon kun huomasin että tämä kurre tuijottaa läheiseltä puunoksalta. Nousin autosta kuvan nappaamaan ja sitten jatkoimme matkaa molemmat omille tahoillemme.Kukahan pikkuruinen asustaa tällaisessa mökissä :) Ehkä on kuitenkin ihan vain koriste. Ei ehkä kaikkein paloturvallisimmalta ratkaisulta näytä tuo piippusysteemi, toisaalta on siellä ihan muurattu tulisija, hmm...

Tämä ja myös seuraavat kuvat olen 'lainannut'netistä ja ihan vain siksi kun ovat niin viehättäviä. Ihana kukkien värikäs runsaus ja oviaukko johtaa auringonpaisteeseen.Samantapainen mutta erilainen, ilmavampi ja rauhoittava vihreänruskeine sävyineen.Tässä olisi ihana istuskella... tulee mieleen Rhodos, siellä vanhan kaupungin kujilla oli tämän näköistä.

No niin, haaveilut sikseen ja paluu arkeen, lähdenpä tästä kuorimaan perunoita päivälliskeittoon.

Mukavaa viikonloppua!


3 kommenttia:

 1. Oi kiitos,myös sinulle hyvää viikonloppua. Meillä paistaa aurinko ja on tosi lämmintä-hellettä jopa.Kivoja kuvia..oi enpä sopis noihin majoihin.

  VastaaPoista
 2. Harmi, kun teillä vain sataa, kyllä tuo korvapuusti vähän lohduttaa, mutta kiva olisi nauttia auringostakin, taitaa kurrekin olla samaa mieltä :) Hauskat kuvat!

  Ihanan kesäisiä kuvia löysit netistä!
  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 3. ♥nam, mitä pullaa! täällä on aika tukalan kuumaa...

  VastaaPoista

Pienikin kommentti piristää :)