perjantai 31. heinäkuuta 2015

Matkailun jatkoaToisena aamuna Helsingissä oli yhä hieno sää, lämmintä ja aurinkoista. Matkaa kuitenkin oli lähdettävä jo jatkamaan että ehditään Varkauteen, josta olin jo aikoja sitten yöpymisen varannut kesälomaa suunnitellessa.Lounaalle pysähdyttiin Tähtihovi nimiseen paikkaan, jossa rakennus kulki siltana tien yli, paikka taisi olla Heinolassa.Hienot kukkaistutukset Varkaudessa, monenlaisia kukkia näihin on saatu mahdutettua.
Aution torin reunassa suihkulähde-patsas, olikohan tämä Ruukin Ruusa nimeltään.

Tänä aamuna saatiinkin nauttia runsaasta hotelliaamiaisesta, ihanaa vaihtelua asuntoauton aamiaiseen ja sen jälkeen jaksoi taas huristella pitkän pätkän Suomenmaata kohti Kainuuta.Ensimmäinen otos Oulujärvestä, kun hetken aikaa oli odoteltava Manamasaloon liikennöivää lauttaa.Toinen lautta näytti olevan lepovuorossa väylän sivuun parkkeerattuna.Kolme pääskyä, siinä kisailivat pienen rantakoivun oksalla.Pieni kirkasvetinen järvi syvällä alhaalla korkeat törmät ympärillään.Pilvimuodostelma peilautuu Oulujärveen.Aaltojen liikettä rannan hiekkaan.

Mukavaa viikonloppua!4 kommenttia:

 1. Hieno kuvasarja jatkuu lomatkaltanne...
  Kiva kuva Tähtihovin sillasta ja komeat ovat kukkaruukut, on siinä kukkasta!

  VastaaPoista
 2. Kauniita kuvia hauska on kierrellä asuntoautolla hyviä loma säitä toivottelen:)

  VastaaPoista
 3. Mukava on katsella upeita kuviasi ja lukea matkakohteistasi. Mukavaa lomaa teille ja ajakaa turvallisesti :) T. Tarja

  VastaaPoista

Pienikin kommentti piristää :)