perjantai 19. kesäkuuta 2015

Juhannusaattona


Rauhallinen on juhannusaaton tunnelma, kello raksuttaa seinällä... ulkona ei tuule edes pientä henkäystä. Sääsket sentään hyökkäävät inisemään kun ovesta ulos menee, onneksi ei niitä niin kamalasti kuitenkaan tunnu olevan.

Kaupassa oli aamupäivällä sitäkin enemmän väkeä, viime hetken ostoksia juhannusjuhlintaan tekemässä.Minä tulin ostaneeksi mm. tämän ananaksen, joka oli tarjouksessa alta euron/kilo, lapun mukaan sanoo olevansa makeaa sorttia. Vaikuttaa kuitenkin vielä vähän raa'alta joten antaapa kypsyä pari päivää.Sitä odotellessa voi popsia muita hedelmiä. Mansikoita olisin ostanut mutta ne olivat ko. kaupasta jo loppuneet. 

Ohjelmassa olisi vielä ruuanlaittoa, pienten kaniystävien hoitamista, Leevin kanssa kävelylenkin teko ja vielä juhannussaunan lämmitys illalla. Nyt kuitenkin lähden juomaan kupillisen kahvia, oikein leipäjuuston kera :)
Hyvää Juhannusta!8 kommenttia:

 1. Hyvää Juhannusta sinne kaikille.Täällä sataa vettä, ei ulos kehtaa lähtiä.
  Juhannus ruuatkin pitää tehdä sisällä,että semmosta.

  VastaaPoista
 2. Kiitos samoin hyvää juhannusta. täällä jo aurinko näyttäytyy päästään ulos grillaamaan. ♥

  VastaaPoista
 3. Päivällä grillasimme suht hyvässä säässä, nyt illalla jopa aurinko paistaa.

  Hyvää juhannuksen jatkoa, Anja.

  VastaaPoista
 4. Kiitos ja samoin sinne teille!
  Kyllä hiljentyi täällä koko kaupunki iltapäivällä, muutamia ravintoloita on auki nykyisin, onhan ihmisten ruokaa saatava, päivällä huomasin, että ulkolaisia on kyllä kaupungissa! Vähän kuivempaa säätä toivon huomiseksi....;)

  VastaaPoista
 5. Sinulla täällä ihan oikea blogi.
  Elämänmakuinen se on.
  Kiva, että kävit luonani.
  Hyvää kesää
  Tammerkosken kaupungista.

  VastaaPoista

Pienikin kommentti piristää :)