sunnuntai 14. kesäkuuta 2015

Lämmin sunnuntaiaamu


Tänä aamuna aurinko paistoi ihanan lämpimästi, vihdoin tuntui täälläkin kunnon kesältä. Pistin siis pyykit pyörimään toiveena että kerrankin kuivuisivat ulkona. Sitten suuntasin puutarhamyymälään, jonne oli sään houkuttamana suunnistanut muutama muukin :)Kotona sitten istuttelin kukkaset ruukkuihin. Tässä punaista kesäneilikkaa ja vaaleanpunaista petuniaa.Yksi kosmoskukka, tällä kertaa vaaleanpunainen.Nämä orvokit on olleet pihalla jo ainakin viikon verran.Isokokoinen puna-lilakukkainen verenpisara punaisen orvokin ja lobelian kanssa. Saa nähdä miten verenpisaran käy, nyt jo tuulessa siitä oksa katkesi, no jospa kasvaa uusi tilalle.Tämä toinen, puna-valkokukkainen verenpisara onkin paljon pienempi.


Seuraavaksi juhlitaankin jo juhannusta, muutaman työpäivän jälkeen. Ei tosin tämän suurempia juhlia ole tiedossa, vaan ompahan ainakin yksi vapaapäivä lisää :) 7 kommenttia:

 1. Onneksi jossain on ollut aurinkoinen sunnuntai :)
  - Neljä työpäivää ja sen jälkeen täällä on rauhallinen juhannus edessä... Oikein mukavaa alkavaa juhannusviikkoa!

  VastaaPoista
 2. Kivaa Juhannusviikkoa! Kosmoskukka on suosikkini ja miten se jäikin ostamatta. Yhyy, terassia täällä vasta valtteilen tai siis oikeastaan puuöljyllä käsittelen. Aurinko paistoi täälläkin mutta kun eilen meni aikaiseen niin en ehtinyt paljon nauttia.

  VastaaPoista
 3. Kauniita kukkia olet ostanut. Kosmoskukasta tykkään.
  Täällä on satanut koko päivän, eikä kovin hyvää säätä ole luvassa ensi viikollekaan.

  VastaaPoista
 4. Ihania kukkia, meillä on aina samoja samettiruusuja :) Kesäneilikka ja kosmoskukka onkin kauniit ruukuissa, verenpisarat oikeita vanhanajan kestosuosikkeja ♥ Ihanaa kun teillä on ollut aurinkoinen sunnuntai, meillä oli eilinen ja tänään onkin sitten satanut kokopäivän niin mökillä kun kotonakin :)

  VastaaPoista
 5. Lauantai oli meillä lämmin päivä sitten tuli tuuli ja sade. Kukkasi kukoistavat kauniisti.Minä niin rakastan kukkia. Hyvää juhannusviikkoa sinulle.

  VastaaPoista
 6. ♥Ihania kukkia. nyt täällä paistaa aurinko :)

  VastaaPoista

Pienikin kommentti piristää :)