sunnuntai 31. toukokuuta 2015

Kesä alkoiVuohenjuuri kukkii, koulut on loppuneet, on joutunut armas aika ja suvi suloinen.Lakkiaisia juhlittiin eilen, siskonpojan, oli oikein mukavat juhlat ja pääsi pitkästä aikaa näkemään sukulaisia, vieläpä näin iloisissa merkeissä. Kivaa oli ja tarjottavat niin herkullisia, ai että! 

Illallakin piti vielä herkuttelua jatkaa kun makuun pääsi, nautiskelin nimittäin pitkästä aikaa jäätelöä kesän kunniaksi, ja täytyy tunnustaa ettei aivan pieni kipollinen ollutkaan :) Tänään palailen takaisin ruotuun, puolet lautasesta salaattia, johon päälle pilkoin vielä pienoisen avocadon, jota olen opetellut syömään, kun kuulemma on niin terveellistä. Pääruuaksi tein tänään pitsaa kun pyydettiin.Sain pohjoisen tuliaisina saniaisen alkuja ja istutin ne tänäaamuna maahan. Sitten alkoikin satelemaan vettä ja suunnitelmissa ollut ruohonleikkuu siirtynee jollekin toiselle päivälle.

Mukavaa kesäkuun alkua!
7 kommenttia:

 1. Onnea valmistujalle. Aurinkoista kesäkuuta. ♥

  VastaaPoista
 2. Hei... jätski kuuluu kesään :D
  - Oikein ihanaa kesäkuun alkua ♡

  VastaaPoista
 3. Onnea uudelle ylioppilaalle!
  Mukavaa alkavaa kesäkuuta ja toivottavasti myös aurinkoista!

  VastaaPoista
 4. Hyvää kesäkuuta ja koko kesää.Ihanaa oli juhlia eilen "mahan täydeltä"herkkuja.Onnea valkolakista,hieno saavutus. Minulla on vuohenjuuri kukkinut monta viikkoa,ihmeen sitkeä sissi"".Köynnoksetki alkaa jo nousta kivasti ja tehdä uusia kasvuja.Kivaa tämä kevät/kesä. Aurinkoa sinulle.

  VastaaPoista
 5. Ihanaa kun juhlissa saa syödä kaikenlaisia herkkuja mahan täyteen, miten kaikki maistuukin niin hyvältä muiden juhlissa :D
  Mukavaa kesäkuun alkua Sinullekin ♥

  VastaaPoista
 6. Ihania kuviahan täältä taas löytyi, olikin kivat juhlat.
  t. tarja

  VastaaPoista

Pienikin kommentti piristää :)