lauantai 11. huhtikuuta 2015

Maata näkyvissäNäin iloisenväriseltä näytti tämänpäiväinen salaatti ennen sekoittamista, kun kaikki vihreä jäi näiden värien alle.Salaatteja ja kasviksia on tullutkin viime aikoina nautiskeltua enemmän kuin koko pitkänä talvena yhteensä. Taitaa olla aina näin keväällä kun sitä huomaa haluavansa väriä lautaselle ja keveämpää syötävää. 

Toinenkin innostus on onneksi vähän puraissut, nimittäin edes pienimuotoinen kuntoilu. Muutaman kerran olen saanut vietyä itseni kuntosalille, ihan kokeeksi olen käynyt kolmella eri salilla ja kyllä ne hyvin erilaisia ovatkin kaikki olleet. Taitaa olla kuitenkin lähinnä oleva, jossa tulee helpoiten käytyä. Niin tämän kuntoilun aiheena minulla on lähinnä saada selkärankaan liikkuvuutta, että kipuilu ja selän jäykkyys helpottaisi.Ja tämä on se kuva, jonka mukaan postauksen nimesin, eli maata on tosiaan näkyvissä jo tässä viikko sitten napatussa kuvassa. Nyt on vielä enemmänkin, eli alkaa olla jo sulaa maata enemmän kuin lumikohtia.Jonain iltana ajeltiin mutka merenrannalla auringonlaskua katsomassa. Kuvassa toinen Hailuodon ja mantereen välillä liikennöivistä lautoista.Toisella suunnalla tuulivoimaloita ja kuu taivaalla.Toinen lautta siellä seilaa ulapalla kohti auringonlaskua.6 kommenttia:

 1. Kiitos maisemakuvista, tykkään niistä!

  VastaaPoista
 2. Niin värikäs salaatti, kauniit kuvat. Kyllä ne lumet sieltäkin pian sulavat. Aurinkoista viikonloppua Anja: ♥

  VastaaPoista
 3. Herkullisen värinen salaatti. Kauniit värit auringonlaskukuvissa!
  Nopeasti viimeiset lumet sulavat ja heti ensimmäiset kukat työntyvät esiin.

  Mukavaa sunnuntaita, Anja.

  VastaaPoista
 4. Herkkuja, nami.
  Kauniita kuvia.
  Hyvää sunnuntaita ♥

  VastaaPoista
 5. Kyllä maistuisi mullekin.Niin on maukaan ja värikkään näköista ja varmaan makuistakin. Liikunta tekee aina hyvää.Kauniit luontokuvat. Hyvää uutta viikkoa.

  VastaaPoista
 6. ♥nams, molemmat ihania : ruoka- ja luontokuvat :)

  VastaaPoista

Pienikin kommentti piristää :)