sunnuntai 19. huhtikuuta 2015

Eilen leivottiin
Pitkästä pitkästä aikaa päätin hetken mielijohteesta eilen aamulla leipoa pullaa. Eihän siinä edes kauaa mennyt kun aloin saman tien tuumasta toimeen.Olin jokin aika sitten ostanut pussin kookossokeria (ruskeaa ja siis terveellisempää :) ja halusin kokeilla sitä leivontaan. Pullista tuli sokerin värin 'ansiosta' hiemen tavallista tummempia, mutta oikein hyviä ovat. Itselläkin niitä tuli mussutettua useampikin kappale, perso kun olen... vaikka tarkoitus oli vain yksi maistaa.Nämä 'keskenään kuiskuttelevat' pikku taimet ovat kaikki auringonkukkia, tai siis niiden alkuja. Ostin uusia siemeniä ja heti perään löysin nekin hukkaan menneet, joten näitä nyt riittää. Yksi lajike on punakukkainen ja ne taimetkin ovat vähän tummempia, tuossa oikeanpuoleisessa purkissa.

Katsotaan miten käy, eli saanko nämä pidettyä hengissä ulos istutukseen saakka.


Meillä paistaa aurinko ainakin nyt mutta on niin tuulista etten lähde haravoimaan, ehtiipä tuota vielä hyvinkin. Äänestämässä kävimme äsken ja illalla (tai huomenna uutisista) sitten näkee miten kävi.

 Ruuanlaittoaikahan tässä alkaa olla, joten heippa hei seuraavaan kertaan.


4 kommenttia:

 1. Maukkaan näköiset pikkupullat, hyvin on taimet kasvaneet. Mukavaa pyhäpäivää. ♥

  VastaaPoista
 2. Jos kaikki taimet lähtee, saat oikean aurinkokukkameren pihallesi!
  Tuore pulla maistuisi...nam :)

  VastaaPoista
 3. ♥nams, niin hyvän näköisiä pullia!

  VastaaPoista
 4. Herkku pullia!
  Minäkin melkein leivoin pikkupullia eilen, kun äänestysreissulla ostin kahvilasta pullaa pussilisen, oli ne herkullisia.
  Kuorolaiset pitivät vaalikahvilaa ja keräsivät matkarahaa Kalifornian konsertti matkaa varten. Avustin sen verran, että join samalla kahvit porkkanakakun kera ja sekin maistui makealta ja mahottoman hyvältä......;)

  VastaaPoista

Pienikin kommentti piristää :)