keskiviikko 4. helmikuuta 2015

Haastetta kerrakseen


Olen saanut viime aikoina kaksikin haastetta, kiitokset blogeihin Äite puuhailee ja anja-reginan aitta. Ajattelin nyt samalla kertaa vastailla molempiin kysymyksiin.
Tästä tuleekin harvinainen kuvaton postaus.

Tässä Tuulan kysymykset:

1. Oletko keittiön hengetär ja mikä on bravuuriruokasi?
En tunne olevani hengetär, usein on kiireellä kokkaamista ja bravuuriakaan en tähän nyt keksi, aivan tavallista perus-kotiruokaa, lihapullia jne.

2. Mitä harrastat? Muuta kuin bloggaamista?
Virkkaamista, jnk.verran neulomista, maalausta (toivottavasti tälle taas pian löytyisi aikaa), mosaiikkia ja askartelua, mm. koruja olen näperrellyt, tosin en nyt vähään aikaan ole ehtinyt.

3. Unelma-ammattisi lapsena ja miten haaveelle kävi?
Monet kerrat leikin 'kauppasta' ja halusin kovasti tulla kaupan myyjäksi. Ei se haave toteutunut sitten loppujen lopuksi, ehkä olisin tarvinnut neuvoja ja opastusta nuorena, opiskeluvaiheessa.

4. Sisustuksesi kulmakivet? Värit, materiaalit, tyyli vai jokin muu?
Sisustukseen ei ole oikein resursseja vielä/ viime aikoina riittänyt.

5. Millainen on musiikkimakusi ja onko sinulla lempiartisteja?
Paljon ei musiikkia tule kuunneltua, varsinkaan nyt kun auton radio ei toimi, pitäisikin viedä autoon cd-levyjä joita kyllä on, kotimaisia artisteja.

6. Jos saisit valita, millä vuosisadalla tai vuosikymmenellä eläisit, minkä valitsisit ja miksi?
Ehkä pikkuisen taaksepäin menisin, mutta ei kovin paljoa. Vielä 1990- luvulla ja 2000-luvun alussa oli jotenkin mukavempi tämä maailma, nyt 2010-luvulla on kaikenlaista mitä ei toivoisi, tuntuu että ihmiset ja elämä täällä muuttuu nyt kovaa vauhtia.

7. Pakopaikkasi - onko sinulla sellaista ja jos on, niin mikä?
Ei ole löytynyt - tarvetta olisi välillä 'paeta' jonnekin, ihan vain olemaan, ilman minkäänlaista suorittamista.


Tässä anjan kysymykset:

1. Mikä on talvella mieluisinta?
Se kun lumi ensin tulee valaisemaan pimeyttä - ja sitten kun se vihdoin sulaa pois keväällä. En ole oikein talvi-ihminen, eikä talviset harrastukset, kuten hiihto yms. oikein sovellu minulle. Pimeimpänä aikana on mieluista käpertyä lämpimään viltin alle :)

2. Oletko viherpeukalo vai multasormi?
Lienenkö kumpaakaan, ehkä viherpeukalo, kun niitä valmiita kukkasia istuttelen keväisin, harvemmin tulee mitään itse kasvatettua. Peruna- ja kasvimaakin on vaihtunut kokonaan mansikkamaaksi.

3. Näetkö usein unia?
Kyllä näen usein ja paljon unia, kummallisiakin. Päivän asiat ja mietteet sekoittuvat uniin tai sitten tulee jotain aivan kummallisia tarinoita nähtyä, viime yönä sodittiin, oli melko kamala uni, mutta ei läheskään yhtä kamala kuin pahimmat painajaiset.

4. Mieluisin lemmikkisi?
Kait se tämä koira on, meidän Leevi. Kissa olisi myös kiva :)

5. Mikä olisit halunnut olla isona?
Myyjä melko pienessä kaupassa.3 kommenttia:

  1. Kiva kun vastailit, kivat vastaukset ♥ Näin sitä oppii tuntemaan yhä enemmän Blogi-Ystävää ♥

    VastaaPoista
  2. Unia... ja kummallisia sellaisia tulee täälläkin katseltua :D

    VastaaPoista
  3. Kivat vastaukset molempiin. Tuo unien näkeminen on kyllä melkoista mylläkkää, itse näen mitä ihmeellisimpiä unia, olen niitä ylöskirjoittanutkin. Kaipa sitä mieli myllertää lepotilassakin?

    VastaaPoista

Pienikin kommentti piristää :)