sunnuntai 11. tammikuuta 2015

Nyt löytyy


Ainakin nuppineulat:


Tänä aaamuna (taas) etsin nuppineuloja melko kauan ennen kuin löysin, avaamattoman rasian. Kummallista miten niitä ei koskaan ole ompelulaatikossa. Nyt kun ne löysin niin iskin kaikki tähän joskus tekemääni 'neulakaktukseen' joka on siis pieni kaktusruukku ja siihen liimattu neulatyyny. Eipä jatkossa tarvitse nuppineuloja etsiä. 

Ja mihin niitä sitten niin paljon tarvitsin:Tämän valmistuneen liinan pingoittamiseen höyrytystä varten. Virkkasin neliön kerrallaan ja viimeisellä kierroksella kiinnitin virkkaamalla yhteen. Sikäli ihana virkata, kun tuon neliön oppi niin hyvin ettei enää edes ohjetta tarvinnut katsoa.

Lanka loppui viimeisen neliön loppukierroksilla. Siinäpä olikin etsiminen mikä lanka on juuri samaa valkoista, kun en muistanut mitä lankaa tuo edes oli (aikoja sitten ostettu lanka), mutta löysin kuitenkin, Novitan Huvila lanka. 

Sen verran vielä tuo kuvio koukuttaa, että aloitin jo toisen, pienemmän, olohuoneen pöydälle.

Meillä on lunta ja pakkasta, aamulla oli -17 ja kova tuuli, eli todella kylmältä tuntuu.

Mukavaa sunnuntaita!
7 kommenttia:

 1. Kyllä on kaunis liina, tuosta pitäisi kyllä neulat löytyä. Mukavaa pyhäpäivää:)

  VastaaPoista
 2. Siinäpä neulat viihtyy ja auttavat sinua liinan pingoittamisessa.Hienoa.Lunta tulee meilläkin ja pakkasta noin 10- Hyvää uutta viikkoa.

  VastaaPoista
 3. Kaunis liina todellakin! Kiva idea nuppineuloille.

  Mukavaa sunnuntai-iltaa!

  VastaaPoista
 4. Minullakin on nuppineulat kupissa :) . Kaunis liina! Kivaa sunnuntai-iltaa sinnekin.

  VastaaPoista
 5. Tuo kaktus onkin hyvä idea, hankala nuppineuloja on rasiasta ottaa eikä ne sinne yleensä takaisin päädy :) Ihana liina, kokeilin tässä virkkausta mutta käsi ei kestä, kumma kun neulomisen kestää :)

  VastaaPoista

Pienikin kommentti piristää :)