sunnuntai 21. joulukuuta 2014

Sinistä hämärää
Joulu alkaa olla jo melko lähellä.Jouluomenat puuttuvat vielä, on sentään mandariineja.Ja maustekakku. Muutapa ei juuri olekaan leivottuna, torttuja tulee tehtyä aina 'kerraksi' kun nopeasti tulevat valmiista pakastetaikinasta. Jotain pitäisi varmaan leipoa, onhan tässä vielä muutama päivä aikaa... eikä ne päivät kaiketi jouluunkaan lopu.Ulkona on miltei koko ajan sinistä hämärää näinä päivinä. Ja lunta, sitä toden totta nyt on, tuli eilen kerralla oikein reilusti.Kivalta näyttää, kun lumi on jäänyt ihan kaiken mahdollisen päälle. Eilen illalla oli aivan satumisen näköistä kun koiran kanssa kävin kävelylenkillä; Lumi ja toinen toistaan kauniimmat jouluvalot talojen ikkunoissa ja pihoilla valaisivat maisemaa - pilvet peittivät tumman talvitaivaan ja pitivät valon alapuolellaan.Näkymä takapihalta auringon suuntaan, eipä sitä paljoa näy, pieni aavistus kajosta taivaan rannalla.Tontuille hyvä sää liikkua ja tarkkailla ollaanko kiltteinä :)Joulukortit on vaan niin ihania kaikki, ilo on niitä löytää postilaatikosta.Aamutaivas vielä tumma
rekeänsä vetää humma
enkel'lapsi tietä näyttää
hartaat mietteet mielen täyttää.

Samasta kauniista kortista yllä olevat runo ja kuva.

Mukavaa sunnuntaita!

8 kommenttia:

 1. Kauniit jouluiset kuvat ja mahtavan komea kakku. tulisipa tännekin lunta. Hyvää 4 adventti pyhää:)

  VastaaPoista
 2. Kauniit kuvat. Ihanaa joulua sinulle ♥

  VastaaPoista
 3. Kauniita jouluisia kuvia!
  Hyvää joulunaikaa sinulle, Anja ♥

  VastaaPoista
 4. Maustekakku tuoksuu joululta :) Saapuneista korteista tulee hyvälle mielelle ja hyvällä mielellä niitä lähettääkin. Ihanaa lunta on sinne satanut, toivon että tännekin saadaan valkoinen joulu, onhan sitä vähän lupailtu :)

  VastaaPoista
 5. Hyvää Joulua toivotan teille kaikille Anja.....:)

  VastaaPoista
 6. Minullakin mandariineja ainoastaan, tänään omppuja ostelee jos sinne sekaan mahtuu, nimittäin kauppaan. Kauniita lumisia kuvia, tulihan se valkoinen joulu. Iloista Joulua!

  VastaaPoista
 7. Paljon kiitoksia ja Hyvää Joulua!

  VastaaPoista

Pienikin kommentti piristää :)