lauantai 1. marraskuuta 2014

Pyhäinpäivänä


Marraskuun ensimmäinen aamu valkeni pienellä pakkasella.Leevin kanssa pihalla käydessä otin kameran mukaan. Kovin paljoa mitään kaunista kuvattavaa ei oikein löytynyt.Löysin viime talven jäljiltä yhden melkein valmiin punaisen sukan. Nähtävästi neulomisinto oli loppunut siihen paikkaan. No nyt sain sukan valmiiksi ja parinkin sille tein. Lanka oli mukavan ohutta, muistaakseni oli 'aloevera' lankaa tuo yksivärinen, vyöte ei ollut enää tallessa. Tosi mukavan tuntuiset ohuet sukat, ehkä annan nämä Essille, jos vain huolii.Jannelle neuloin yksiväriset siniset sukat. Tämäkin lanka oli ollut valmiina odottamassa ties kuinka kauan, mukavan tuntuista on tämäkin pehmeää ja sileää, olikohan Novita Pirita, tai jotain sinne päin.Sitten tällaiset hassunhauskat tossut. Hups, kuvakin on pyörähtänyt, tossujen pohjat ylöspäin.

Nämä on virkkaamalla tehdyt. Etsin ohjetta virkattuihin tossuihin ja löysin TÄNNE, mistä kopsasin ohjeen itselleni. Siellä on aivan ihania erilaisia ja erikokoisia tossuja tehty tällä ohjeella.


Varresta voi tehdä pidemmän tai lyhemmän, minä tein tuollaisen kukkareunan tai piparkakkureunaksikin tuota voisi sanoa.


Hauskan näköiset kun pohjassa on viivat toisin päin. Kärjestä en aivan tykkää, kun siellä on aloitusrinkulan reikä, ompelinkin sen näistä kiinni. Ehkä aloituksen voisi tehdä jotenkin toisin, en ole vain vielä keksinyt miten. Muutenkin taisin vähän soveltaa ohjetta, mutta ihan mukavat näistä tuli.Oiken hyvää Pyhäinpäivän viikonloppua!

6 kommenttia:

 1. Kauniisti huurre on kuorruttanut marjat.
  Kivat nuo virkatut tossut, taidan kopsata myös tuon ohjeen.:)

  Oikein hyvää pyhäinpäivää myös sinulle, Anja!

  VastaaPoista
 2. Huurre on kaunista!
  Kauniita neuleita olet tehnyt, nuo tossut on kivat. Oikein hyvää pyhän jatkoa!

  VastaaPoista
 3. Kauniit huurretut kuvat. Kiitos samoin sinulle Anja hyvää pyhäinpäivän viikonloppua:)

  VastaaPoista
 4. ♥Kiitos samoin! Söpöliinit tossut :)

  VastaaPoista
 5. Kauniit tossut ja nättejä ovat kutomasi sukatkin. Minullakin on nyt ollut kutomisinto päällä jo pari kuukautta. Muutamat sukat ja lapaset on valmistunu. Mukavaa syksyn jatkoa sinulle (vai voisikohan tuota sanoa jo talveksi tätä vuodenaikaa) t. tarja

  VastaaPoista

Pienikin kommentti piristää :)