sunnuntai 9. marraskuuta 2014

Marraskuinen sunnuntai


Lunta on maassa ja muutama aste pakkasta. Viime viikolla oli kymmenkunta pakkasastetta miltei joka päivä, nyt on vähän lauhtunut. Tuntuukin ihan talvelta jo kun lumi on pysynyt yli viikon, luulen että ei taida kokonaan tämä lumi enää pois lähteä vaikka sää lauhana taitaa pysyä vähän aikaa.Aamu aloitettiin tietenkin Isäinpäiväkakulla ja kahveilla. Hedelmä-kermakakkua tänä(kin) vuonna, on tainnut olla aiemminkin, kun lasten isän mieleen on tällainen raikas kakku. Eipä silti, hyvää oli minunkin mielestä ja näytti nuorisollekin maistuvan :)

Lahjapaketti oli suuri ja pehmeä, oli siellä sitten suklaakarkkejakin yllätyksenä.

Eipä tässä oikein muuta tällä kertaa. Taidan pian alkaa laittamaan päivällisruuan uuniin kypsymään, niin ehtii kunnolla muhia kypsäksi ruoka-aikaan mennessä, perinteistä karjalanpaistia.

Iltaisin olen virkkaillut kuusikulmaisia 'lappuja' tarkoituksena niistä sitten jonkinlainen peitto/peite koota kunhan niitä on tarpeeksi paljon.


9 kommenttia:

 1. Herkkukakkua, nam :) Leppoisaa sunnuntain jatkoa ♥

  VastaaPoista
 2. Herkullinen kakku, on raikkaan näköinenkin.
  Täältä suli melkein kaikki lumet pois, taas on kuraa ja pimeyttä :)

  VastaaPoista
 3. Maukkaan näköinen on kakku,namimaiskis.Hyvää uutta viikkoa lienee sanottava kun siellä on kello jo yli neljän.Täällä on aurinkoa ja parikymmentä lämpö astetta.

  VastaaPoista
 4. Herkullisen näköinen kakku. Mukavaa Isänpäivän iltaa:)

  VastaaPoista
 5. Maiskis, miten hrkullinen kakku!

  Meillä ei ole lumesta tietoakaan...
  Mukavaa isänpäiväiltaa!!

  VastaaPoista
 6. Heh, herkullinen kakku siis meillä melkein samannäköinrén. mansikoiden tilalla vaan mandariinilohkoja ja ripsaus hilloa väriätuomassa. se on jo melkein kyllä syöty. Meillä oli kova paketi (metsurin turvakengät kun tullaan vanhaksi niin täytyy tuota turvallisuutta pohtia joka kantilta.
  Herkullinen päivällinenkin teillä on ollut. Kyllä isien nyt kelpa. Mukavaa joulunalus aikaa, soittelen jokupäivä kunhan kerkeän. t. Maire

  VastaaPoista
 7. Onpas sun kädet luotu monenlaisiin käsitöihin ja askarteluihin ja taiteisiin. Kivoja olet saanut aikaan, kävin katselemassa oikein kunnolla monia postauksiasi :)

  VastaaPoista

Pienikin kommentti piristää :)