torstai 27. marraskuuta 2014

Kuulumisia


Vähän kuulumisia pitkästä aikaa. 

 Välillä oli meilläkin lunta mukavasti, maa puut ja pensaat valkoisina.

Nyt on taas ollut plussakeliä, niin lumet ovat sulaneet melkein kaikki pois. Kovin pimeää on aamuisin ja varsinkin iltaisin, heijastimilla on käyttöä ulkona liikkujilla.


 Pikkujoulut oli ja meni, kerrankin oli käyttöä tälle kaulakorulle ja korvakorutkin laitoin pitkästä aikaa. Jostain syystä en osaa koruja enää käyttää ollenkaan tavallisina arkipäivinä (en tosin sunnuntaisinkaan :) Töissä puhelinvaihteen hoitaminen on hankalaa korvakorujen kanssa, joten varmaan siitä johtuen ne ovat jääneet käyttämättä. Kannatti käydä, vaikka meinasin olla lähtemättä ollenkaan, oli nimittäin todella hyvää ruokaa, vaikkei perinteistä jouluruokaa ollutkaan.Tarkoitukseni oli nyt kuun lopussa pitää pari vapaapäivää, että saisin ajan kanssa siivoilla ja laittaa pihalle jouluvaloja, ehkä leipoakin jotain... vaan toisin kävi. Olen kyllä vapaalla, mutta tuli kamala flunssa, niin että juuri mitään ei kyllä jaksa eikä pysty tekemään. Yskittää kamalasti, kurkku, pää ja korvakin on kipeinä, nenä tukossa ja palelee... No nyt on sitten muutama päivä aikaa sairastaa ja levätä. Tuleehan se joulu joka tapauksessa, teki asioita tai ei. Sisällä pariin kippoon laitoin pienet jouluvalot, että on jotain sentään.

Iltaisin tulee kynttilöitä poltettua, kuten varmaan monilla muillakin tähän aikaan vuodesta.

Hyvää viikonloppua!

6 kommenttia:

 1. Kaunis kaulakoru, ihanat jouluvalot. Paranemisia. Ja miten kaunis pannarikuva, lepoisaaviikonloppua

  VastaaPoista
 2. Kyllä se joulu tulee vähemmälläkin, eikä tosiaan kannata flunssaisena liikaa rehkiä.
  Minulla oli myös aika sitkeä flunssa, äänikin hävisi, yskänpuuskat ovat vielä kiusana muuten voiton puolella.:)

  Paranemisia ja mukavaa viikonloppua!


  VastaaPoista
 3. Kauniit korut!
  Koitahan nyt pikaisesti parantua ♡

  VastaaPoista
 4. ♥pikaista paranemista! Todella kaunis kaulakoru!

  VastaaPoista
 5. Ihanan luminen maisema pistäytyi siellä, täälläkin todella vaan pistäytyi nyt mustaa, märkää ja vettä sataa jatkuvasti :) Kaunis koru, minulla on samat korut päällä kokoajan, pikkujoulujakaan ei ole tiedossa että olisi syytä vaihtaa :D Hyvää ensimmäistä Adventtia :)

  VastaaPoista
 6. Hauska kuulla kuulumisiasi, vaikka flunssassa oletkin, kyllä se siitä. En ole kovin ahkerasti nykyään seurannut blogeja, yritän tehdä parannusta. Hyvää joulunodotusta!

  VastaaPoista

Pienikin kommentti piristää :)