tiistai 5. elokuuta 2014

Liian kuuma...Vaikka ei pitäisi valittaa, niin kyllä se niin on, että aivan liian kuumaa on nyt, tälläkin hetkellä yli +30 mittarissa. Ainakin näin päiväsaikaan ei puhettakaan, että esim. näitä marjoja alkaisi tuolla helteessä keräämään. Varmaan illalla kun vähän viilenee (tai ainakaan aurinko ei enää pensaisiin paista), voisi käydä ämpärillisen jo noukkimassa. Äsken kävin kastelemassa kukat, jotka ovat kuumimmassa paahteessa ja nuupahtavat päivällä, vaikka joka ilta ne kastelenkin.Muutama päivä sitten poikettiin kaupungissa tytön kanssa, samalla testattiin uutta puistokahvilaa. Kuvassa hänen tarjottimensa antimet; suolaista, makiaa ja lasissa kylmää.Tässäpä nämä raitaiset matot, joista taisin jo mainita, ovat nyt valmiina olleet jo jonkin päivän.


Samat värit, vähän paikkaa vaihtaen niin että toisessa on enemmän ruskeaa ja toisessa harmaata. Ruskeasävyisen 'jouduin' virkkaamaan kahteen kertaan, kun valmiissa matossa huomasin virheen, joka pisti silmään niin pahasti että piti purkaa ja tehdä uudelleen. Mutta ei se minua yhtään haitannut, kun niin kiva on virkata iltaisin.Tämäkin vaaleanpunainen lilja innostui nyt kukkimaan vielä, vaikka tämänkin luulin jo kadonneeksi kokonaan. Muutama nuppukin on vielä, eli lisää kukkasia tiedossa.

Leppoisaa viikon jatkoa!

7 kommenttia:

 1. En myöskään valita, mutta liian kuumaa on minullekin, valitsen mieluummin sisätilan :)
  Monille kesäkukillekin nämä helteet ovat olleet liikaa, nuokkkuvat nuutuneina, vaikka olen niitä ahkerasti kastellut.

  Raikkaat punaviinimarjat ja ihastuttavat raitamatot! Näppärä olet käsistäsi.
  Mukavaa viikon jatkoa myös sinulle!

  VastaaPoista
 2. Hienoja mattoja, mullekkin liian kuumaa :)

  VastaaPoista
 3. Lämpöä riittää punaset näyttää sinullakin olla kypsiä,minä keitin tänään yhden maijallisen,kuumaa touhua näin helteellä,ei valiteta hih:)

  VastaaPoista
 4. Piti viellä sanoa kauniit matot olet tehnyt.)

  VastaaPoista

Pienikin kommentti piristää :)