tiistai 8. heinäkuuta 2014

Viilennystä helteeseen


Kokeilenpas taas tätä kännykällä päivitystä, kun sattuneesta syystä läppärin mokkula on matkannut pohjoiseen vahingossa. Helle hellii nyt meitä oikein kunnolla. Näin illalla mittari näyttää vieläkin +27. Hyvä niin, lämmin ei luita riko, oli äidilläni tapana sanoa. Kunhan muistetaan juoda tarpeeksi.

Töissä on onneksi tehokas ilmastointi, niin jaksaa hyvin työpäivän. Kuumuus iskee vastaan kun ovesta kävelee ulos ja varsinkin autossa.
Kotona tein virkistävää smoothieta, johon mm. tuo nektariini päätyi.Aurinkotuolissa ei jaksa kauaa istuskella, ehkä jos siirtää sen varjoon.
Virkkaus on valmis, tuollainen siitä tuli, ehkä vielä paikkansa löytää sekin. Ostin matonkudetta, kastelin kuteet (kutistuu hieman) ja pian pääsen pyörylämattoa virkkaamaan kunhan kuivuu.

Leppoisaa viikon jatkoa :)


6 kommenttia:

 1. Lämmintä tosiaan on ja minulle kävi taas kerran niin, että hartioita kihelmöitsee. Saa nähdä pystynkö nukkumaan.

  VastaaPoista
 2. Helteisenä päivänä kylmä smoothie maistuu.
  Miten enää tulisimmekaan toimeen ilmen kännyköitä :)
  Niin raikkaan näköinen virkkaus, varmasti paikkansa löytää.

  Mukavaa ja aurinkoista viikon jatkoa!

  VastaaPoista
 3. Nytkin mittari näyttää jo 25 vaikka on vasta aamu. Juomasi näyttää makoisalta ja virkkaus on kaunis.Kiva nähdä pyörylä mattosi kun alat virkkailla. Kivoja päiviä.

  VastaaPoista
 4. Kaunis virkkaustyö, ihanat värit ja tuo valkoinen ruutujen välissä raikastaa ja tekee työstä semmoisen modernin.

  VastaaPoista
 5. Vautsi kun on ihana virkkaus, en tuota kokoa osaa hahmottaa, Minä virkkasin kerran vauvan sänkyyn ruutupeiton. Taisi olla silloin Päivi-vauva tulollaan. Nyt harmittaa kun en muista mihin olen sen laittanut talteen. Mehän nähdäänkin piakkoin, tapaamisiin t. tarja

  VastaaPoista

Pienikin kommentti piristää :)