keskiviikko 30. heinäkuuta 2014

Lämmintä riittääMarketat toisella kukkimiskierroksellaan näinkin runsaana, varsinkin nämä vaaleanpunaiset.Lobeliaa pitääkin tarkastella vähän lähempää että erottuu pienet kukkaset ja nuppuset.Aivan kokonaan ei olekaan keltainen lilja minulta kadonnut, yksi kukka ilmestyi.Tällainenkin on ilmestynyt pihalle, frisbeegolf kori. Niin ne välineet pihalla muttuvat vuosien myötä; ensin oli hiekkalaatikko, pieni uima-allas, sitten vähän isompi uima-allas, muutama vuosi sitten trampoliini ja nyt tällainen. On se hyvä jotain ajanvietettä olla omallakin pihalla, niin ei koko ajan tarvitse olla menossa. Tämä on harjoituskori ja oikeita frisbeegolf ratoja käyvät kiertämässä kavereiden kanssa. Ei yhtään hassumpi harrastus, liikuntaa, harjoittelua ja raitista ilmaa. Pari kertaa olen kokeillut ja melko haastavaa tuohon on kiekko saada osumaan ja kuulemma heitän jotenkin hassusti... :)Tämän kesän 'trooppisen' lämpimät yöt sai meidätkin hankkimaan tuulettimen. Enää ei sisäilma viilentynyt yönaikana kovimmilla helteillä, joten jotain piti keksiä ja hyvin tämä tuulettaa, mukava vekotin :) Tosin viime yönä oli jo onneksi vähän viileämpi sääkin.

Leppoisaa loppuviikkoa!


6 kommenttia:

 1. Kyllä vaan täälläkin pyörii tuollainen vempele. Niinhän se aika kuluu ja leikit muuttuu..Kukkasi loistavat kauniisti. Kivaa päivän jatkoa.

  VastaaPoista
 2. Kauniisti kukkasi kukkivat,minulle ihan uusi härveli tuo on,täällä helle jatkuu.Mukavaa loppuviikkoa:)

  VastaaPoista
 3. Ihanan runsaasti kukkivatkin. Lobeliat tykkäävät näköjään helteessä, meillä pursuavat purkeistaan ulos :) Meillä ei ole enää mitään lasten/nuorten juttuja pihassa, tuo frisbeegolf on kyllä mukava koko perheen juttu :)

  VastaaPoista
 4. Tuuletin on ollut todella tarpeeseen. Lobeliat on tänä kesänä kukkineet runsaasti, minulla on vaaleata lilaa ja sinistä ja ihastuin niin, että ensi kesäksi hankin niitä enemmän kesäkukiksi. Ja vaikka orvokkeja rakastan, siirryn niistäkin samettiruusuihin. No, muutama orvokki pitää silti...
  Kaunis tuo keltaliljasi. Kiva että edes yhden kukan pukersi.

  VastaaPoista
 5. Lämmintä on, mutta onneksi meillä on yöt hiukan viilentyneet... ja tänään ollaan saatu koko illan vettä taivaalta, luonto kiittää :)

  VastaaPoista
 6. Lobelialla onkin kaunis kukka lähempää katsottuna. Omat lobeliani taisin tuhota liialla kastelulla.

  Jännän näköinen kori mihin pitäisi frisbee saada :)
  Tuollainen hyrrä piti meillekin ostaa lattialle töröttämään ja ilmaa kierrättämään. Hieman helpottaa.

  VastaaPoista

Pienikin kommentti piristää :)