lauantai 26. heinäkuuta 2014

KesäkuumallaEilen juuri mietin, että varmaan pitäisi mennä aamulla varhain kauppaan, että saa tuoreita mansikoita ostettua, nimittäin iltapäivällä monesti kaupoissa on pelkkää tyhjää mansikkalaatikoiden kohdalla. Tänä aamuna vein tytön naapurikuntaan töihinsä, ja siinä huomasin kun jotkut kantelivat paikallisesta S-marketista mansikkalaatikoita, joten minäkin menin tutkailemaan tilannetta. Laatikon kanssa sieltä sitten tulin minäkin ja nyt on marjoja pakastettu talven varalle monta rasiaa.Nämä kiinan asterit vain venyvät pituutta, voisivat kyllä jo pian alkaa kukkimaankin. Kamalan paljon vettä nämä tarvitsevat, varsinkin nyt kuumalla pitää montakin kertaa antaa päivässä. Yritin eilen pitää niitä aurinkoisemmassa paikassa, että eivät kovin 'kurkottelisi' mutta siinäpä vasta nopeasti kuivuivat, joten siirsin takaisin vähän suojaisemmalle paikalle.Pelargoniat pitivät vähän taukoa välillä ja nyt kukkivat sitäkin runsaampana.Tässä toinen virkkaamani matto, joka tuli valmiiksi.Mukavan 'jämäkkä' tuli, kun virkkasin nro 7 koukulla. Laitoin tämän tori.fi sivustolle myyntiin, jos jollakin vaikka olisi pienen kukkamaton tarvista. Ellei mene kaupaksi, ei toki käyttämättä jää, ainahan mattoja tarvitsee, tai sitten voin vaikka antaa lahjaksi jollekin.

Ja taas on uusi matto koukulla tulossa, näitä on vaan niin mukava virkata aina kun tähän hommaan innostuu. Tällä kertaa tuleekin kolmea väriä mukaan, näette sitten kun valmistuu.

Leppoisaa viikonloppua!

10 kommenttia:

 1. Mukava on talvella pakkasesta mansikoita napsia vaikka smoothiin:)
  Pelargoniat näyttävä tykkäävän näistä helteistä, kukkivat täälläkin ihan kauniisti.
  Kiva nähdä miten iso kukka tuhon kiinan asteriin tulee, kun vartta ainakin on :)

  Kauniin maton olet taas näppärillä sormillasi koukuttanut.

  Helteistä viikonloppua!

  VastaaPoista
 2. ♥IHANA matto! varmasti löytyy ostaja. Täälläkin mansikka-puuhissa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kyllä vain, matto meni nopeasti kaupaksi :)

   Poista
 3. Mansikoita olen minäkin jo ehtinyt pakastella, nami. Kaunis matto :)

  VastaaPoista
 4. Kyllä on kaunis matto,kaunis pelarkuunia,joka tykkää lämmöstä.Helteistä viikonloppua:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Näköjään pelakuu tosiaan tykkää lämmöstä :)

   Poista
 5. Makoisia mansikoita on kiva laittaa talven varalle pakastimeen.
  Kivoja mattoja olet koukuttanut, eikö käy käsiin paksu lanka? Lopputulos on kuitenkin kaunis, Kivoja kesäisiä päiviä sinulle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ainakin vähän on oltava mansikoita talveksi, aina :) Tämä kude on melko pehmeää, ettei niin käy käsiin kuten paksummat kuteet. Kiitos ja samoin!

   Poista

Pienikin kommentti piristää :)