torstai 26. kesäkuuta 2014

Virkkausta...Virkkaillut olen viime päivinä, tällaisia yksinkertaisia väriruutuja jonoon. Saa nähdä mitä näistä loppujen lopuksi tulee, kunhan yhdistän ja virkkaan valkoista ympärille. Väreistä ainakin tykkään, turkoosia menee kaksi rullaa, toisia värejä yksi ja valkoista sitten varmaan eniten.

Flunssa on tosi pitkäkestoinen! Edellisen kirjoituksen jälkeen tulikin vielä kunnon nuha ja sen myötä yskä jatkuu vain. Eilen kävin terveyskeskuksessakin jo, siellä kuulin että joillakin on kolmekin viikkoa tämä nyt kestänyt.... Toivottavasti viikonloppuna viimeistään olisi jo ohitse. Ohjeeksi tuli käyttää kortisonipohjaista nenäsumutetta, ettei tulisi esim. poskiontelotulehdusta. Juotavaksi suositeltiin viileitä juomia ja jäätelön syönti on myös hyväksi kurkulle. Olen nyt noudattanut ohjeita, jäätelö on hyvää vähän kylmemmälläkin säällä.Nämä kuvat on varmaan viime viikolta, kun oli kamera Leevin lenkityksellä mukana. Vanhat puumajan rippeet, tai ovatko tuon kummempia edes olleet, kuin istumalavoja puun oksilla. Tällaisia ei taida tämän ajan lapset paljon rakennella, ja hyvä niin, etteivät putoa puusta ja satuta itseään.Tässä kuvassa näkyykin aivan tuore rakenteilla oleva talo meidän lähipuiston toiselle reunalle. Sillan kautta aina joskus Leevin kanssa oikaistaan...... tästä pienen heinikön kautta...... ja naapuritontin takareunan kautta kohti omaa pihaa tästä suoraan.Tässäpä sitten uusi tulokas, pikkuruinen kaninpoikanen! Ei toki meille, vaan tyttö poikaystävineen hankkivat kanin itselleen lemmikiksi.Valtavan suuri häkki pikkuiselle oli jo etukäteen hankittuna, samoin tarvikkeita. Häkissä on myös  mökki, joka tosin kuvassa näköjään nostettu hetkeksi lattialle (punainen katto näkyy vieressä) siivouksen ajaksi. Myös heinäkaukalo, ruokakuppi ja nurkka-wc sekä arvatenkin puinen 'kaarisilta' joka oli eilen hankintalistalla.Tästä näkee hyvin kuinka pikkuruinen tuo kanivauva onkaan. Ensikertaa uusissa valjaissa, jotka oli kokoa 'vauvapupu' :)Niissä pääsee vähän pihallekin tuoretta ruohoa rouskuttamaan.Siinä vielä lähikuvassa niin nätisti.

Jaa'a taidanpa alkaa taas virkkaamaan... Vai uskaltautuisiko peräti pihalla käymään Leevin kanssa, kovin näyttää kylmältä kun ei aurinkokaan paista. Kyllä tämä tästä vielä lämpimäksi muuttuu, kun vain jaksetaan niin uskoa :)


11 kommenttia:

 1. Voi kun nyt pian paranisit, nuo kesäflunssat ovat kumman sitkeitä. Komea virkkutyö sinulla menossa.

  voi pikkuista pupua, ihanan näköinen pikku kaveri.

  VastaaPoista
 2. Ihana virkkausjuttu sulla menossa ja aika söpönen on pupuvauvakin.

  Paranemisia ja toivotaan sitä lämpöaaltoa...:)

  VastaaPoista
 3. Mukava virkkaus työ,kyllä on söpönen tuo kanivauva,paranemisia lämpöä toivotaa:)

  VastaaPoista
 4. Ihana pupu ♡
  Koitahan "hätistää" se flunssa pois, inhottavaa kun kestää niin kauan...

  VastaaPoista
 5. Paranemista sinulle. Söpö pupu. Tuo virkkaus näyttää niin mukavalta että tekis mieli itsekkin etsiä virkuukoukku ...lämpöä sinulle.

  VastaaPoista
 6. Lempeän väristä virkkausta on valmistumassa, tykkään:)

  VastaaPoista
 7. Kyllähän tosta virkkauksesta saa aikaseksi mitä vaan....hyvä homma vois käydä mullekin, lankojakin olisi vaan emäntä taitaa olla laiska! Vähän olen noita askar hommeleita levitellyt ja tunnun vain poukkoilevan vain asiasta toiseen.
  Jäätelö on muuten hyvää, olipa kesä tai talvi, aina aukee suu kun jätskiä näkee.....;)

  VastaaPoista
 8. Odottelen mitä virkkauksesta kehittyy, värit ovat ainakin kauniit :)
  Ennen juotiin flunssaan ja kurkkukipuun kuumaan ja nyt sitten kylmää suositellaan. Lapsena ei ainakaan jäätelöä saanut flunssassa syödä :D
  Ihana pupu, Leevikin taitaa tykätä :) Paranemisia ♥

  VastaaPoista
 9. Kiitos kaikille kommenteista :)

  VastaaPoista
 10. Yksinkertaista virkkailua itsekin harrastan, tämä Sinun työsi näytti mielenkiintoiselle ja olipa soma kaninpoikanen, voi että:).

  VastaaPoista

Pienikin kommentti piristää :)