sunnuntai 18. toukokuuta 2014

PihallaSiinä ne taas ovat, kesän ensimmäiset voikukat seinän vierellä.Vuohenjuuri tekee vihdoinkin nuppuja, kun kylmät yöt menivät menojaan.Samoin varjolilja kasvaa nyt kohisten.Pihlajassakin näkyy lehtien ja kukkanuppujen alkuja, jotka kurottelevat kohti aurinkoa.Nurmikolle putkahtelee kuin tyhjästä pikkuruisia orvokkeja.Istuttamani orvokit sain muutamaksi pakkasyöksi kantaa sisälle, mutta nyt saavat jo huoletta olla ulkona, mukavasti niihinkin avautuu uusia kukkasia.Nämäkin taimet vein jo ulos, käyköön miten käy, ainakin yhdestä yöstä hyvin ovat selvinneet, saa nähdä kasvavatko vai miten käynee, aika heiveröisiltä näyttävät.Pari koneellista vein pyykkejäkin taas tuuleen ja aurinkoon kuvumaan.


Hieman kuihtuneetkin ruusut ovat nättejä :)

Tämä aamupäivä menikin aika lailla pihalla, viimeisiä haravointeja tein, iänikuisia kuusten havuja, käpyjä ja neulasia... niitä on kyllä jokapaikka aina täynnä ja koira kantaa vielä sisällekin. Nyt alkaa tuntua siltä että joutaisi koko kuuset pois tuosta. Niissä asunee kuitenkin oravia, joten sen puolesta ei sekään oikein hyvältä tuntuisi. No olkoon nyt vielä, ehkä ne joskus tulee aiheelliseksi kaataa pois.Ja sokerina pohjalla annos jäätelöä pihahommien lopuksi. Olisi siellä vieläkin tekemistä, mutta tälle päivälle sai riittää.

Mukavaa sunnuntai-iltaa ja lämpöistä toukokuun jatkoa!

7 kommenttia:

 1. Hyvin on sinnekkin jo kevät entänyt. Nyt on niin suloisen lämmintä että.
  Hyvä'ä tulevaa viikkoa sinulle!

  VastaaPoista
 2. Pihahommissa on täälläkin päivä vietetty ja aivan ihanassa säässä, vihdoin :) Nyt voisi jo ostaa kesäkukkiakin, kun ei enää ole yöpakkasia.

  Oikein mukavaa alkavaa viikkoa!

  VastaaPoista
 3. Ihana päivä ollut meilläkin. Kyllä nyt alkaa tuntumaan jo, että kesä tullee .)

  VastaaPoista
 4. Piha hommat nyt houkuttaa kun on näin ihanat ilmat.Aurinkoisia tulevän viikon päiviä sinulle Anja.♥

  VastaaPoista
 5. Täällä ollut melkeinpä hellettä. Voi kukista se kesä alkaa. Minulla jo vuohenjuuri kukkii. Ihanan kesäinen/keväinen postaus. Aurinkoa elämääsi.

  VastaaPoista
 6. Teillähän on jo kesä. Minäkin pääsin jo tänään kipeän jalkani kanssa vähän haravoimaan, tosin kaikin paikoin ei voi meillä vielä haravoida kun kasopaikoissa on vielä niin paljon lunta. Kukkasia ei meillä näy vielä ollenkaa, edes orvokkeja en ole ostanut, mutta ehkäpä jo viikon päästä, kunhan aurinko sulattaa ensin lumet. Mukavaa alkavaa viikkoa sinulle Anja, ehkäpä nähdään piankin. t. tarja

  VastaaPoista
 7. Mennyt viikonloppu meni tosiaan ulkona ollessa, näitä päiviä paljon lisää! :))

  VastaaPoista

Pienikin kommentti piristää :)