lauantai 24. toukokuuta 2014

Kuuma kukkapäiväSain viikolla mukavaa postia, jossa yllätyksenä oli tällainen hauska magneetti.Eilen ostin kesäkukkia ja tänään olen niitä istutellut pihalle laatikoihin ja amppeleihin.Jotensakin vaaleanpuna-valkoista näyttäisi nyt enimmäkseen nämä minun tämän kesän kukkaset olevan. Sama värilinja myös marketoissa ja verbena-lumihiutale -amppelissa, joista ei kuvaa ole.Lumihiutaleita oli puutarhalla nyt monen värisenä, tällainen vaalea lila oli minusta niin ihana, että ostin yhden tuohon puuvajan nurkalle amppeliin.
Onkohan nämä molemmat miljoonakelloja, lilassa on jotenkin erilaiset kukat, tuollaiset ruusuisemmat.Lobeliaa laitoin leikkimökin (joka toimii vajana) nurkalle, kahta erisävyistä sinistä. Totuushan on että mieli tekisi ostaa ihan jokaista kukkalajia tai jäädä sinne puutarhalle ihastelemaan kaikkia kukkia tuntikausiksi... on ne vaan kaikki niin ihania.Siinä saamassani kirjeessä oli myös tämä ihanan kortti. Muistetaan huomisaamuna tämä sitten herätessä.

Ensi viikko minulla onkin ihan jokaisena aamuna (ainakin melkein) mahdollisuus herätä vaikka kuinka hitaasti. On nimittäin lomaviikko edessäpäin ja viikon päästä  lauantaina onkin sitten tytön valmistujaiset ja lakkiaiset.

Mukavaa viikonloppua!

8 kommenttia:

 1. Ihanat kukat, magneetti ja kortti! Mun pitää vielä ostaa muutamia kukkasia ihastuttamaan tuonne pihalle :)
  - Oikein mukavaa lomaa ja juhliin valmistautumista!

  VastaaPoista
 2. Hauska magneetti ja kortti, kunpa noin muistaisikin aina herätä:)
  Kesäkukat ovat täälläkin ostettu ja kummasti on nyt meilläkin paljon valkoista ja vaaleanpunaista, tänä vuonna.

  Mukavaa lomaviikkoa!

  VastaaPoista
 3. Ilahduttavan erilainen orvokkilajitelma ja tuo miljoonakello, jos se nyt sellainen oli. Lumipallokin on hyvin kaunis niin valkeana kuin lilanakin, en muista löytyykö sitä myös punertavana? Näiden lisäksi olen ihastunut husaarin kukkaan, vaikka alkukesän runsas keltainen vähän jo ehkä kyllästyttääkin:) Magneetissa oli riemukasta kesätunnelmaa.

  VastaaPoista
 4. Kauniit kukat oletkin valinnut. Hienot istutukset sitten juhlapäivänä koristaa pihaanne.
  Onnea juhlijalle!

  VastaaPoista
 5. Oikeanlaista sanomaa on magneetissa ja kortissa.
  Kauniit kukat olet valinnut koristamaan kesää ja juhlapäiväännne.

  VastaaPoista
 6. Hauska magneetti, tekstikin niin totta :) Kauniit kukat olet hankkinut, nyt on puutarhoilla väriloistoa kerrakseen :)

  VastaaPoista
 7. Kivan keveä kesäinen postaus. Sinulla on samanlainen kukkamaku kuin minulla. Iloisia värejä ja monenlaisia kukkasia paljon.
  Nuo Immosen magneetit on kaikki hauskoja ja sieviä ne on mullakin jääkaapinoveen kelvanneeet. Mukava pysähtyä katsomaan kun tulee hyvälle mielelle.
  Mukavia juhlajärjestelyitä sinulle t. Maire

  VastaaPoista

Pienikin kommentti piristää :)