lauantai 12. huhtikuuta 2014

Värejä värittömyyteen
Vihdoin sain näitä Narsisseja tänään ostettua, vaikka alku näytti vähän hankalalta - marketissa ei ollut, kukkakaupastakin olivat loppuneet, toisessa kaupassa oli vain ihan nuppuisia - vaan sittenpä löytyi juuri sopivia, ihanan auringonkeltaisia ja päivä oli siltä osin pelastettu.Tämä lauantaiaamu oli vähän normaalista poikkeava, kävin nimittäin pitkästä pitkästä aikaa niska-hartiahieronnassa ja kylläpä se tulikin tarpeeseen! Vaikka välillä sattuikin melko paljon, kyllä se rentoutti ja teki hyvää pitkäksi aikaa eteenpäinkin.Sieltä marketista löytyi kuitenkin jotain mukavan väristä, nimittäin uudet ulkoilu- ja "koiranlenkitys"kengät itselleni. Erehdyin sovittamaan näitä ja kun tuntuivat niin kovin keveiltä ja sopivalta jalkaan niin päädyin nämä ostamaan. Aivan hetken mielijohde ostos eivät sentään olleet, vaan hankinta on ollut mielessäkin. Väri on kyllä aika räväkkä, vaan kun toinen vaihtoehto oli violetti, päädyin näihin.Pihan pitkäkorvakin sai tuoreita kukkasia koriinsa värinsä melkein menettäneen kanervan tilalle. Toivottavasti ei tule enää pakkasöitä lähiaikoina. Pientä pakkastahan narsissit kestävätkin, joten uskallan nuo nyt jättää pihalle vähän kuin kokeeksi.

Hyvää Palmusunnuntaita!

9 kommenttia:

 1. Iloisen väriset tossut! Etenkin tällaiseen harmaaseen päivään narsissit tuovat kaivattua piristystä.
  Mukavaa Palmusunnuntaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tosiaankin ulkona on nyt niin harmaata, että keltainen näyttää niin pirteälle. Kiitos samoin!

   Poista
 2. Mistä marketista nuo uudet kengät on? Mä oon nimittäin haaveillut just violeteista tossuista! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on Cittarista, jätinkin ne violetit sinne sinulle :)

   Poista
 3. Suloiset narsisssit ja aivan mahtavat tossut, upea väri :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Narsissit on niin keväisen aurinkoisia, oli jo pakko saada niitä :)

   Poista
 4. Keltainen on kevään väri, ihania narsisseja. Ja mitkä tossut oletkaan löytänyt, niillä on kiva askeltaa koiran perässä. Makeat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Keltainen on nyt niin tarpeeseen, kun vielä ulkona ei oikein värejä ole täällä. Hyvin toimi tossut eilen kun testasin :)

   Poista
 5. ♥ ihania värejä! Mukavaa Palmusunnuntaita!

  VastaaPoista

Pienikin kommentti piristää :)