sunnuntai 6. huhtikuuta 2014

ValoTänään on paistanut aurinko meilläpäin näin kirkkaasti! 

Auringon heijastus pulloihin pisti silmään ja uppouduin siihen täysin kesken keittiöhommien. Unohdin aivan että laitoin paistinpannun levylle kuumenemaan, kun lähdin ottamaan jääkaapista tuota öljyä, sipulia ja jauhelihaa. Pannu oli jo aikamoisen kuuma kun tuosta taas havahduin kokkailemaan.Takapihalle paistoi niin lämpimästi että tuulensuojassa oli mukavan lämmintä hetken aikaa istuskella ja kuplamehua siemailla. Tyynyn nostin niskani taakse, että oli oikein lokoisat oltavat.Pensaan toisella puolella pyykit liehuvat ja kuivuvat tuulessa, pitääkin muistaa hakea ne kohtapuolin sisälle.Tällaisen kollaasin tein aamulla, kun sanomalehden Sunnuntailiitteen horoskooppi osui nyt jotenkin niin kohdalleen. Maisema on kotimetsästä viime kesältä ja lintu on minun (n. 5 vuotta sitten) maalaamani taulu.

Mukavaa viikkoa!

7 kommenttia:

 1. Aattele, kohta saa nauttia oikein kunnolla tuosta auringosta ja sen lämmöstä... hetken ku jaksaa viel oottaa :))
  Ihanaa sunnuntaita ja alkavaa viikkoa!

  VastaaPoista
 2. Hieno postaus. Nuo värit valloittavat.Vaikken vaaka olekkaan niin hieno sanoma horoskoopissasi ja lintu niin ihana siinä oksalla.

  VastaaPoista
 3. Ihanan aurinkoista teilläpäin, kyllä pyykit kuivuvat kivasti ja saavat hyvän tuoksun.
  Kauniin kollaasin rakensit, keltasirkku taitaa siellä oksalla viserrellä!

  Mukavaa uutta viikkoa sinullekin!

  VastaaPoista
 4. Hyvä että, se aurinko paistaa edes jossain. Meillä on tihuttanut vettä koko harmaan päivän. Leppoisaa alkavaa viikkoa:)

  VastaaPoista
 5. Aurinkoista täälläkin, mutta tuuli ja hieno hiekkaa pöllytti! Tarkotus oli partsilla lakanat kuivata ja annoinkin olla jonkun aikaa, vaan hain pois kun huomasin sen tuulen antavan liikaa kyytiä pyykille!
  Upeita kuvia sait puteleista, olisi aihetta vaikka tauluun hyvä asetelma, totesin heti, värineen kaikkineen....:)

  VastaaPoista
 6. Aurinko paistaa Savonkin suunnalla, keväistä on, ihanaa :)

  VastaaPoista
 7. Sataa oikein kunnolla! Huomennakaan ei luvata aurinkoa. Eiköhän se sade ole ihan hyväksikin tähän aikaan vuodesta. Ihanaa, kun on valoa kuitenkin. Ja ruoho vihertää, mustaviinimarjan silmut ovat lähes hiirenkorvalla.Kyllä se siitä. Voisin hyvin kuvitella, että vaaka on sinun merkkisi!

  VastaaPoista

Pienikin kommentti piristää :)